Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nagyon nehéz helyzetbe kerülte...

Nagyon nehéz helyzetbe kerültem, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nagyon szeretnék vegán lenni,viszont keresztanyum unokatesójának az új élettársa nagyon nem örül ennek,azt mondta hallani sem akar róla. Az meg úgy nem tudom mennyire menne,hogy csak "itthon vagyok vegán". Hogyan beszélhetném ezt meg vele?

2016. ápr. 18. 11:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is mondtam tegnap sógorom második szomszédjának a harmadik unokatesójának a féltestvérének a gimis szerelmének az anyjának az unokahúgának, hogy hallani sem akarok róla, hogy zongorázzon, ahelyett, hogy hegedülne. Gyalázat!

Viccet félretéve: semmi köze hozzád. A nagykést meg csak nem fogja a torkodhoz szorítani, amikor találkoztok...

2016. ápr. 18. 12:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
az 1 -es válaszért már érdemes volt ma olvasni a gyakorit, jót röhögtem köszi :D
2016. ápr. 18. 12:46
 13/21 acelsziv ***** válasza:
80%
Azt tegyed, hogy amikor találkoztok mindig legyen nálad pár marék rétről szedett friss lucerna, amin jóízűen kérődzöl.
2016. ápr. 18. 12:54
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Mi köze hozzá ? Még keresztanyádnak se lenne mivel az már nem is rokon nem értem miért töröd magad ezen.
2016. ápr. 18. 12:59
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
Komolyan irigylem a problémád! :D
2016. ápr. 18. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez tényleg szörnyen nehéz helyzet. Szerintem legyél csak otthon vegán, és bárhol máshol kerüld ezt a szokásodat, mert a legtöbb helyen nem nézik jó szemmel hogy nem eszel húst. Persze így aztán nem is leszel vegán, de nyilván többet számít egy huszadrangú egyén véleménye, mint a saját elhatározásod.
2016. ápr. 18. 13:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ez már azért csak kamu. Ennyire egy 12 éves sem sötét.
2016. ápr. 18. 13:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Én az se tudom ki a keresztanyám unokatestvére, pláne annak a pasija...

Pláne nem érdekelne a véleménye. Meg félni tőle? Nemár!

De áruld már el légyszi, hogy volt ez a dolog, hogy "hallani sem akar róla", mert elképzelni nem tudom.

Amúgy tök egyszerűen meg lehet beszélni:

-képzeld Gézabá vegán lettem

-azanyádúristenit, meg ne halljak ilyet

-jaj Gézabá, semmi közöd hozzá hogyan táplálkozom

Nem tudom mi ebben a bonyás....

2016. ápr. 18. 14:01
 19/21 anonim válasza:
Edd meg! Aztán nem szólhat be többet... GO VEGAN!
2016. ápr. 18. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Összezavarodtam, fáradt is vagyok, segítsetek már: ez most egy sima kamukérdés, mint a többi, vagy a kamukérdéseket kifigurázó tükör?
2016. ápr. 18. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!