Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nagyon nehéz helyzetbe kerülte...

Nagyon nehéz helyzetbe kerültem, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nagyon szeretnék vegán lenni,viszont keresztanyum unokatesójának az új élettársa nagyon nem örül ennek,azt mondta hallani sem akar róla. Az meg úgy nem tudom mennyire menne,hogy csak "itthon vagyok vegán". Hogyan beszélhetném ezt meg vele?

2016. ápr. 18. 11:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%

XD Jót röhögtem, köszi, bár így még hatásosabb lett volna:

keresztanyum unokatesójának a harmadik szomszédjának az új élettársának az anyósának a barátnője

2016. ápr. 18. 12:02
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért, odajártok naponta kosztolni? o.O Ellenkező esetben el nem tudom képzelni, miben érintené a te vegánságod őt. Évi 2 családi ebédet meg ki lehet bírni, viszel magadnak valami ropit, ha nem hajlandó rád főzni.
2016. ápr. 18. 12:04
 3/21 anonim ***** válasza:
56%
En se örülök neki, hogy vegan akarsz lenni, úgyhogy ne legyél az.
2016. ápr. 18. 12:06
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, mi köze a keresztanyud unokatesójának az élettársának ahhoz, hogy mit eszel? A keresztapud dédnagymamája harmadunokatestvérének a hörcsöge esetleg nem szeretne véleményt foglalni a témában?

Ha ezt szeretnéd tenni, akkor ne érdekeljen, más mit szól hozzá, nincs hozzá semmi közük. Nyugodtan puffogjanak, ha nem tetezik nekik, ebbe nincs beleszólásuk.

Ezt úgy mondom, hogy semmi közöm a vegeratianizmushoz.. De mindenki hadd döntse el maga, mit akar enni és mit nem.

2016. ápr. 18. 12:07
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
Ebben az esetben nincs miz tenni...ne csámcsogj!
2016. ápr. 18. 12:11
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Igen, az élet nagyon nehéz. Én is vegán szerettem volna lenni, de egy kínai, dzsunkán élő bácsika megfenyegetett, nehogy vegán merjek lenni. Azóta, csak húst merek enni.
2016. ápr. 18. 12:11
 7/21 A kérdező kommentje:
Ritkán találkozunk,de elég erőszakos jellem,kicsit félek tőle..
2016. ápr. 18. 12:14
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
Jézus...
2016. ápr. 18. 12:17
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha ritkán találkoztok akkor mi köze hozzá? Ki ő neked? Senki. Ne foglalkozz vele. Minden dologban idegenek döntenek helyetted?
2016. ápr. 18. 12:17
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"viszont keresztanyum unokatesójának az új élettársa"

-meg a szomszédnéni valaga.

2016. ápr. 18. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!