Azonnal mondjátok el hány éves korotokig hittetek a Télapóban és a Húsvéti Nyusziban - és hogy tudtátok meg, hogy nem létezik?
Nekem a mama azt mondta, hogy létezik, és amit a mama mond, az úgy van.
32/f
Mi ???
Hát pedig létezik!!Láttam és nem tagadom.
Nem tudom. Lehettem vagy 9. Emlékszek hogy anyukám próbálta magyarázni hogy a Mikulás csak egy kitalált dolog... Nem hittem neki.
Azután szépen lassan rá kellett jönnöm hogy tényleg csak mese volt. De nagyon boldog gyerekéveket töltöttem ama tudatban hogy ő egy valós személy és az Északi sarkon él. Néha még ma is eljátszok a gondolattal.
A csokitojással szaporodó nyuszin mindig is kacagtam- de a telken eldugdosott nyalánkságok levadászását, és az utána következő családi parfümlocsolást marhára élveztem. Húsvétkor amúgy teljesen mást ünneplünk, de ez cseppnyit nem zavar(t) :D
F-22
Hát mivel a szüleim már akkor segítettek szervezni a mikulás ünnepségeket, a sulinkban, amikor én még meg se születtem, ezért sosem hittem a télapóban. Mára már én írom az előadásokat, amiket eljátszanak.
És 3-4 éves volram, most nem tudom pontosan amikor láttam a két nagyobb tesómat, ahogy elrejtik a nyuszitohásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!