Azonnal mondjátok el hány éves korotokig hittetek a Télapóban és a Húsvéti Nyusziban - és hogy tudtátok meg, hogy nem létezik?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 21:36
12/28 anonim válasza:
Én sosem hittem el, akkora butaság, viszont azt mondtam a szüleimnek, hogy hiszek a fogtündérben, hogy kapjak pénzt, mégha tudtam is, mekkora baromság :DDD borzasztó gyerek voltam
13/28 anonim válasza:
Nekem a fogtündér szólt, hogy mind kamu.
Olyan 6-7 lehettem.
14/28 anonim válasza:
progresszív utazó
Szóval akkor a fogtündér igazi??
Kérlek mondd hogy igen,nem bírnék elvielni még egy csalódát. :(
15/28 anonim válasza:
Én hat évesen karácsonykor rányitottam apumra, amikor pakolta ki az ajándékokat a fa alá. A vacsorától felálltam valamiért keresni, benyitottam nappaliba és amikor megláttam apámat bent a szobában egy világ tört össze bennem, hogy nem Jézuska hozza az ajándékokat:DD
16/28 anonim válasza:
#14 persze,hogy igazi.
Azt tudnám tanácsolni, holnaptól kezd el kihúzni a fogaid!!
Párna alá...ha nem jelenne meg,semmi gond, nekem elárulta, hogy rohadt elfoglalt, szal érkezik majd,ne aggódj! ;)
Azért írtam többes számban a foghúzást,mert nem árt néha friss foggal próbálkozni!
Hajrá,és higyjél benne!;)
17/28 anonim válasza:
netem a Matit papa monta hod nem létetik a Mituá Báti Eee öröm e bodottá
18/28 anonim válasza:
Én soha nem hittem benne. Mindig is tudtam hogy hazugsag. 20/ l
19/28 anonim válasza:
"Mondjátok el vagy sikítok" Sikíts.
20/28 anonim válasza:
progresszív utazó
Köszönöm!! <3 Nagyon boldoggá tettél. :)
Akkor várni fogok rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!