Az ember hogyan jött rá, hogy ami a tehén tőgyéből kijön, az emberi fogyasztásra is alkalmas?
Az ősember nagyon kiváncsi természetű volt, így kipróbálta, hogy mi lesz, ha a saját farkához hasonlóan a tehénét is meghúzgálja.
És az eredmény ugyanaz lett: fehér lé jött belőle
Aztán szintén kiváncsiságból megkóstolta a terméket, hogy a tehéné is édes-e.
És az is édes volt.
Ekkor eldöntötték, hogy érdemesebb a tehén farkát húzgálni, mert abból több liternyi gempa is kinyerhető.
Az afrikai bennszülöttek kiröhögték B. Grylls-t , amikor megette a kecske szemét. Utólag kiderült, hogy a törzslakók a húsát eszik, azt is megsütve. :D
Hülyeségre nincs gyógyszer.
Engem is teszteltek japán kollégák Osakában egy kínai étteremben.
Pár egészen korrekt fogás után ihozták az enyhén átfőzött tengeri uborkát, ami egy iszap- és dögszag közti átmenet bukéjú, szürke, kocsonyás takony, az elvághatatlan fajtából.
Egy darabig tologattam a tányéron a pálcikával, aztán szóltam, hogy bocsánat, de ez nekem annyira nem kéne.
Japán kollégák vigyorogva közölték, hogy ezt ők sem eszik meg, mert undorító.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!