Vége a modell karrieremnek, mert kiöregedtem, emiatt 0 a kedvem és önbizalmam a társkeresésben, meg az egész szociális életben, ötletek hogy ebből kilábaljak?
Szia. Ne add fel, azért mert azt mondják kiöregedtél a modelkedésből, szerintem ugyanolyan szexi, gyönyörű nő maradtál, mint régen és ezen semmi sem változott. Annyi kell, hogy újra felvedd a kesztyűt. :)
Ne add fel soha, mert nem attól vagy szép, hogy modelkedsz, hanem attól ami vagy.
Estét kívánok !
Ez már csak így szokott lenni.
Meg lehetne próbálni összeszedni egy '50-es,vagy '60-as éveiben járó hapsit,akinek sok pénze van.Igaz kicsit kopasz,egy kicsit sörhasú,de legalább a tiéd,meg dohánya is van.
Aztán még ott van a ronda hapsi esete is.Az is jó választás,mivel örül,hogy kap valakit.
El lehet menni horgászni is,meg hegyet és/vagy dombot mászni.
Azt mondod,hogy borzasztó ránézni a régi képeidre ?
Most gondolj bele,hogy mi lesz 10 év múlva !
Ez egy ilyen buli,az ember megöregszik és elkezd lefele csúszni a lejtőn.Most a fizikális leépülésre gonolok,nem a mentálisra.
Aztán szembesülni fogsz az irígyekkel is.Ők majd jó nagyokat fognak rajtad kacagni,hogy lefőtt a kávé.
-Nézd,ott megy,látod milyen csúnya lett ?
Mire a másik: -Igen látom és még a mellei is lógnak (kivéve,ha nyomokban szilikont is tartalmaznak a didkók).
Nem lesz egy sétagalopp az már fix !
Ja,majdnem elfelejtettem valamit !
Hoppá,hoppá !
A közösségi oldalakra gondolok.Mikor agyon dícsérnek,meg bókolnak a Féregbúkon,meg az Instagagyin,azt el ne hidd !
Hazudnak neked,mert vagy szexet keresnek a krapekok,vagy csak egyszerűen szeretnek hazudni.
Tudod most mire gondolok ugye ?
-te vagy még mindig a legszebb királylány
-úgy nézel ki,mint egy 25 éves
-semmit sem változtál az évek alatt
-minden férfi örülne,ha ilyen nő állna az oldalán
-minden ruha jól áll rajtad
Ebben a kiöregedett korban csinál magából sok nő hülyét.
Rózsaszínben kezdenek el járni,mint egy elcseszett tinilány.Felveszik a mini szoknyát,amitől milfes beütésük lesz.
Mondom:csak óvatosan és finoman !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!