Le írod a kedvenc vicced?
Házaspár túrázik a dzsungelben. Előugrik az egyik bokorból egy hatalmas gorilla, és elragadja a nőt. Visít- Bélaaa segíts ez a dög meg fog erőszakolniiii!
Mire a férj: Na ennek mondd, hogy fáj a fejed!
A cigány megy haza és látja hogy 3 pasi "dolgozik" a nején.
felháborodásában csak ennyit mond:
-helo helo helo!!
mire az asszony
-nah mivan nekem már nem is köszönsz?
A kannibálok elfognak két nőt, az egyik közülük apáca. Megkérdezik az elsőt.
-Halál vagy unga-bunga?
-Nem tudom mi az pontosan hogy unga-bunga, de biztosan jobb mint a halál! - jól van, átmegy rajta az egész törzs, utána szabadon engedik. Megkérdezik ezután az apácától is.
-Halál vagy unga-bunga?
-Inkább a halál!
-Jó, de előtte még egy kis unga-bunga!
Megy a cigány a folyóparton, látja, hogy a cimborája nyárson sütögeti az aranyhalat.
-Hülye vagy te Gázsi megsütöd az aranyhalat??? És a három kívánság?
- Az má megvót!
Egyszer, amikor már egy fiú és egy lány régóta jártak, a lány egyszer csak megszólallt egy kellemes délutánt követően:
- Ha holnap eljössz hozzánk vacsorára, akkor oda adom neked a szüzességem még holnap este.
A srác ennek megörül, és természetesen rábólint a dologra. Még aznap este, miutánt a lányt hazakísérte elmegy a patikába, vesz óvszert és elmondat a patikussal mindent amit tudni kell a szexről és egyebekről.
Másnap amikor a fiú megérkezik és a lány behívja, a szülők már az asztalnál ülnek. Amikor a fiú leül és körülnéz, megszólal, hogy hadd mondja ő az asztali áldást, így is történik.
A srác nagyon sokáig imádkozik lehajtott fejjel, majd amikor már 20 perce csönd van, a lány halkan odasúg valamit:
- Nem is sejtettem, hogy ilyen vallásos vagy.
Rögtön hangzik a válasz:
- Én sem sejtettem, hogy az apád patikus...
A 10 éves kisfiú édesapjával sétál.Egyszer csak egy piroslámpás ház elé érnek,ahol erosen kifestett lányok állnak.
A gyerek megkérdezi:
-Apu!Milyen ház ez?
Az apa hirtelen nem tudja mit mondjon,nem akar hazudni,mire nagy nehezen kitalál valamit.
-Ez egy kupleráj!Tudod,itt a hölgyek nyújtanak örömöt férfiaknak pénzért.
A fiú tudomásul veszi.Haza mennek,a fiút nagyon furdalja a kíváncsiság,hogy milyet örömöt kaphat,
összeszedi minden zsebpénzét,elmegy a kuplerájba.
Ott a madam elé kiteszi a pénzt és azt mondja:
-Örömöt szeretnék!
A madam ránéz,hát gondolja,azért mégsem kellene még a kisfiút beavatni,hát süt neki palacsintát.
Miután végzett a fiú,hazamegy,otthon kérdezi az apja:
-Hol voltál kisfiam?
-A kuplerájba voltam.
Az apának hatalmasra nyílnak a szemei.
-És milyen volt?
-Hát kilencet bírtam ,a tizediket már csak széthajtottam és kinyaltam.....
Az erdőben bevezetik azt a törvényt h tilos nyilvánosan szarni és a medvét bizzák meg a törvény betartására mert neki van egy hatalmas puskája. Hát ott szarik az út közepén a nyuszika a medve meglátja a nyuszikát erre a nyuszika gyorsan rádobja a szarjára a kalapját. Kérdezi gyanakodva a medve:
-Nyuszika! Mi van az alatt a kalap alatt?
-Csörgőkígyó!
A medve belelő 5-öt, erre a nyuszika felemeli a kalapját és mondja:
-Nahát medve! Szarrá lőtted!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!