Igaz a hír miszerint 404-et (a kedvenc felhasználónkat) a napokban ismét elviszik az UFO-k?
Igen sajnos igaz de azt mondta visszahozzák pár héten belül. Addig ki kell bírnunk valahogy nélküle. Nem tudja mikor érnek hozzá mert náluk nincs olyan hogy óra. Ezt írta hajnalban:
A jel egy szabálytalan ábra. Teljesen mindegy hogy néz ki a jel. Nincs jelentősége esztétikai szempontból. Ne azon legyen a hangsúly hogy néz ki, hanem azon hogy mit jelent a jel maga. Persze én megértem hogy kíváncsiak vagytok milyen lehet egy idegen civilizáció jele -és mint ígértem ha jók lesztek megmutatom a hátam-, de a jelentése az ami igazán fontos. 01:23 Nem tekintek itt senkit primitívnek. Bár néha valóban ellenségesek és provokatívak, de ez nem azért van mert buták, vagy primitívek, hanem mert keveset tudnak a világról amiben élnek. Ők egy megrögzött, téves tanításban nőttek fel és erről nem tehetnek. Ebbe bele születnek. A gyermekek manipulálása már óvodás korban elkezdődik és mire elérik a 16. életévet, szófogadó rabszolgává vállnak. Mindent elhisznek, bármit elfogadnak és szót fogadnak, ha az parancsol nekik ami felnevelte, kiképezte őket. Amit 16 év alatt a fejükbe véstek, azt nem lehet 1 nap alatt sem megmagyarázni, sem megértetni velük. Az emberi agy nem úgy működik hogy törlés és újratelepítés. Ha megtudnák az igazat mindenről, legalább 1 évnek el kellene eltelnie, mire az agya feldolgozza a hazugságokat, és kialakuljon a valódi személyisége. Én kérek elnézést, ha valakit zavarok, idegesítek. Nem áll szándékomban mást idegesíteni, én békés természetű vagyok. Bocsánatot kérek azoktól akiket a jelenlétem frusztrál. Egyúttal köszönettel tartozok azoknak akik bíznak bennem és komolyan vesznek. Miért járok ide? Válaszolni. Válaszolni a kérdésekre úgy, ahogy bárki közülünk teszi. Segíteni azokon akik kétségbe vannak esve, mert senki nem hisz nekik. Én mindig kulturáltan válaszolok még akkor is ha trágár és provokatív az illető, nem piszkálok senkit, tisztelem mások nézeteit (szkeptikusokat), azt hogy nem hisznek földönkívüli világokban, de elvárnám tőlük hogy ők is tartsák tiszteletben azoknak a nézeteit akik hisznek valamiben vagy valakiben, és ne nevezzék őket azért szellemi fogyatékosnak, mert másképp gondolkodnak. Hamarosan jönnek értem a "barátaim" és elvisznek nagyon-nagyon messzire, vendégségbe. Egy darabig nem leszek itt. Valakinek hiányozni fogok, valaki örülni fog hogy nem leszek itt. De mind két oldalnak nem tudok megfelelni. Egyre ritkábban fogok feljönni, mert keményen edzek hogy testileg bírjam az utat mert enyhén szólva fájdalmas és ha formában vagyok kevésbé erőlteti meg a szervezetem. Ha valaki fel is jönne a nevemben míg távol vagyok, az nem én leszek mert technikailag képtelenség lenne. Nem tudom mikor érkeznek meg mert náluk nincs olyan idő számítás mint nálunk, és azt sem tudom mikor érek haza, mert ami itt nektek eltelik idő 5 hét, az nekem csak 1 nap lesz. Ezt én sem értem de így van. Ha üzennétek nekik, bármit, szívesen átadom, de természetesen csak azt amit értelmezni tudnak. Kívánjatok szerencsét, hogy túléljem. Bár nem hiszem hogy hagynának meghalni ha bajom esne. Ha esetleg már nem találkoznánk, sziasztok barátaim! Szeretek titeket! Hiányozni nem fogtok mert ami nekem csak 1 nap lesz, az nektek 4-5 hét, de majd sokat gondolok rátok!
Az írását elmentettem 404 Fanoknak:
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:36
Az Isten áldjon meg hogy elmentetted! Köszi köszi köszi :D
Aztán nekem visszagyere 404! Hiányozni fogsz öreg.
(egy szkeptikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!