Ha ezt a kérdést olvasod és időutazó vagy, aki ebben a korban jár, megírnád mi lesz a jövőben?
Figyelt kérdés
Ha félsz, hogy megborul a tér-idő kontinuum, akkor elég ha tudatod a létezésedet, úgysem tudjuk meg, hogy ki vagy :)2016. márc. 3. 17:08
11/16 anonim válasza:
Mármint orális?
Előre szopatjuk magunkat az időben. Esetleg a fagylalt visszanyal a múltba. Az időutazó szerkezetet meg a szexshopban fogják árulni az ánuszdildó melletti polcon.
12/16 A kérdező kommentje:
Majd átadom a vízügyi minisztériumnak az üzenetet #7es
2016. márc. 4. 19:28
13/16 anonim válasza:
Jó volna, ha tényleg ügyelnétek a vízre, add át, de komolyan, mert valamit tennetek kell.. Én régen, gyerekkoromban, nagy folyadékivó voltam. A kóla, az a narancslé, az a 7up... De mára már nem maradt belőle csak napi fél pohár! Mit nem adnék csak egyszer egy egész pohár vízért! Ha megtehetném figyelmeztetném magam, hogy csak vizet igyak, és csak kortyonként, hogy érezzem az ízét! :-)
14/16 A kérdező kommentje:
Te most visszajöttél a jövőből vagy csak a biteket és a bájtokat külted vissza a múltba egyenest a szerverre? Ha visszajöttél, pont adott a lehetőség, hogy figyelmeztesd önmagadat :) Ha nem, akkor e-mailt ia küldhetsz a jövőből :)
2016. márc. 6. 13:45
15/16 Alexandra9517 válasza:
A tudományos válaszok roppantuk hasonlítanak a Madagaskár Pingvinjeibòl Kovalskira :D xd
16/16 anonim válasza:
Nem találkozhatok magammal!! Amúgy fizikailag visszautaztam. Már a 70-es években semmi nincs, aminek a gyártásához is víz szükséges. Eszközök sincsenek, amikkel kommunnikálhatuni. A régiek még működnek de kb. 20 éves a legfiatalabb számítógép is. Hát azt kell mondjam, hogy ez jól el lett cseszve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!