Időutazó vagyok 2010. 05. 04-ről és valami fontos üzenetem van, elhiszed, vagy nem?
Azért jöttem vissza, mert olyan információk birtokában vagyok amivel megakadályozható, hogy az oldalt holnapután töröljék az internetről.
Ma este 22:15-kor valaki fel fog tenni egy kérdést az Egyéb Kérdések-->GYIK kategóriába ezzel a címmel: "Az oldal fő adminja vajon maffiamódszerekkel szerzi a pénzét?"
A kérdésben kifejlődő vita olyan eseményláncolatot fog előidézni, aminek hatására az oldal holnap reggel 9-kor törlődik az internetről. Amennyiben fontos neked az oldal, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne tegyék fel azt a kérdést.
Mennem kell, rendőrszirénákat hallok közeledni. JAJ NE EZ EGY MAFFIrgrehehrehre
Ismét én vagyok az 2011.01.01 00:03-ról.
BUÉK! :D Mármint számomra!
Az oldal még most is működik, a missziót tényleg elsöprő siker koronázta, az időgép 1 óra 30 perc múlva rak haza, úgyhogy most gyorsan kipróbálom a mekiben a szezonális Amerika Csillagai menüt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!