Én egy időutazó vagyok 2752-ből. Van valami kérdésed?
Figyelt kérdés
Az időutazó buliról azért maradtunk le, mert máshol alapoztunk és ott ragadtunk.2014. márc. 23. 11:24
1/14 anonim válasza:
Igen, hogy hogy van még élet a földön? És hogy hogy nem butultak el annyira az emberek, nem épült le a társadalom annyira, hogy még az időutazást is meg tudták oldani? :)
Végül a szocializmus vagy a kapitalizus győzött? Hogy hogy még tudsz magyarul és nem kínai a világnyelv?
3/14 anonim válasza:
Én meg egy időutazó vagyok 2014-ből. Örülök, hogy találkoztunk. Nálatok esik most a eső?
4/14 anonim válasza:
üdv
ezt a kérdést én már ellőttem, csak én ufo-val érkeztem a földre és a tudni akartam a földlakók kérdéseit.
neked sem jósolok sok jövőt.
5/14 anonim válasza:
Jövő heti lottószámokat meg tudnád mondani? (ja, de csak nekem priviben:)
6/14 anonim válasza:
Én is időutazó vagyok a múltból. Neumann János a nevem. Benéztem ide, meg az Ezotériába. Azt hiszem, mégsem fogom feltalálni a számítógépet.
7/14 anonim válasza:
Merre fog alakulni a Mol, Otp árfolyam a jövőben? Küldj egy chartot. Lottószámokat szintén tölsd le, és küldd el, köszi.
8/14 A kérdező kommentje:
Az ilyen adatok titkosítottak lettek az időutazás feltalálása után.
2014. márc. 24. 12:59
9/14 anonim válasza:
Szepis lenne ennyi evig meglenne sajnos ez nem bisztos hogy ilyen sokaig meg leszegy szo co2 magyaran on enges a fold el fogja magat egetni mert tulsok szen-dioxidot bocsatunk ki a halalunk napja az emberisegnek:on gyuladas !
10/14 A kérdező kommentje:
Tudsz linkelni egy fordítóprogramot? Vagy valaki tud segíteni?
2014. márc. 24. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!