Beleakadt a dzsekim a templom kerítésébe és kiszakadt. Hát milyen Isten az ilyen? Ő csak játszik velünk. Veletek is történt már hasonló?
Ja. Szivattak az osztálytársaim és másnap mikor suliba mentem, kértem hogy adjon egy jelet hogy ma is csesztetnek-e, erre lefosott egy galamb. Mikor bementem elcsúsztam egy banánhéjon, amikor wc-re mentem akkor meg rányitottam egy fiúra aki épp verte a farkát (félreértés ne essen, ez is a suliban történt) és a külső ajtót nyitva felejtettem véletlenűl, ezért amikor bent a wc-ben is kinyitottam a másik ajtót, azt mindenki látra aki kint volt és belátott, hát mit ne mondjak volt nagy verés. És nem hogy segített volna, inkább egy galambot küldött oda hogy lefosson.
(Ez egy kitalált történet a vicc kedvéért. Remélem röhögtetek, mert az volt vele a célom!)
Á, szerintem csak nem akarta, hogy elmenj, annyira de annyira szeret!
"Hé hova mégy, postán küldjem vissza az emlék-könyved?
Szeretlek te őrült, gyere visszaaaaaa!
Hogyha akarod, én éjjel-nappal csókollak, azám-azám."
Jézus szeret, kérdezd meg csak a hollandokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!