Hogyan lehet átváltozni tündérré? Vagy hogyan lehet valaki boszorkány?
Tündérré sehogy.
Boszorkány előbb lehetsz.Jobbára azok szoktak boszorkányok lenni,akik próbálkoznak a fekete mágiával.De vigyázz,én a helyedben nem próbálkoznék.Bár ma már nincsen boszorkányper,máglyán elégetés,de vannak olyan fanatikusok,főként a kisebb elszigetelt falvakban akik még mindig hisznek ebben.
Tündér csak úgy lehetsz ha gyereket szülsz egynek. Ehhez persze találnod kell egyet (nem csak nő nemű tündérek vannak), ha lefekszel vele, kihordod gyermeké, valószínűleg a tündér tisztelete jeléül egy szertartással átváltoztat téged tündérré. Vissza már nem tud változtatni szóval jól gondold meg. Mellesleg az én spermám tartalmaz tündérport, szívesen beléd pumpálom. örömömre szolgálna ha gyarapíthatnánk a tündérek létszámát.
21 éves Tündér Fiú
Tündérré? Sehogy! Boszorkánnyá? Sok boszorkányt ismertem életem során, de az egyik ilyen Bazsi néni a seprűs boszorkány, ő gondolom úgy lett boszorkány, hogy seprűt fogott kezében és kendőt kötött a fejére, később egyik foga kiesett és furcsán vigyorgott. Aztán úgy 70 éves korára csak úgy szórta az átkokat, de sokan élő kamerának is nevezik. Úgyhogy ne aggódj az idő majd segít ezen a súlyos problémán.
21D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!