Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bejövök neked? Amúgy van...

Bejövök neked? Amúgy van pasid? Csakk viccvolt nah

Figyelt kérdés
na gyere meghívlak valamire mi kell? be is b*szhatunk vagy csak kólázol? éhes vagy hm? menjünk kajálni? ejj te lány jó sokba kerülsz:D hát ez a birodalmam gyere ülj le. nekem mindegy, amit szeretnél. nemtom, mondom nekem tökmindegy! okés:) hát nyugodtam feküdj le ha gondolod... hm k*rvajól nézel ki amúgy:) hát mert csak, tudod kimondom amit gondolok. megmaszírozhatlak? így jó? picit lejjebb is szabad? csak lazíts....nem! csak lazíts kicsit, tökjó lesz:)
2010. márc. 24. 12:26
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Nem szivatlak, komoly :P
2010. márc. 24. 21:38
 42/52 anonim ***** válasza:
A kanca Teeeeee!!!! xDDDD (a nem csődör, hanem a másik) :PP
2010. márc. 24. 21:39
 43/52 anonim ***** válasza:
A csődört rád értettem, te kis cukipofa! De hívhatlak kancának is, ha úgy tetszik!:)
2010. márc. 24. 21:42
 44/52 anonim ***** válasza:
"cukipofa" LoL
2010. márc. 24. 21:43
 45/52 A kérdező kommentje:
akkor nemsemmi jóstehetségem van...tééééleg kanca köszi :))
2010. márc. 24. 21:43
 46/52 anonim ***** válasza:
Na...Te már tudod a települést, halljam (lássam xD) azt, ahol Te laksz! :D kéééérleeeek *.*
2010. márc. 24. 21:46
 47/52 A kérdező kommentje:
ah...tudod hogy ezekneknek a szemeknek nem tudok ellenálni :))) (tényleg nagyon szépen csillognak ez annyira bejön) hát de érted.....lehet hogy te csak úgy mondtál vmit hogy én is mondjam :/ meg...mmás meglátja, és ha ismer onnan majd azt mondja fú de hülye ez a srác, de mindegy én már csak ilyen kis humoros vagyok :DD (erőltetett humor -.- :D) szal én Nyírbátor oO kietlen városka a vad észak-keleten :DD
2010. márc. 24. 21:50
 48/52 anonim ***** válasza:

Valld be, hogy leszbikus hajlamokkal rendelkező lány vagy! :O

...ha így van... gyere csak, cicám. :)

Erzsi néni, Gyöngyösről

2010. márc. 24. 21:51
 49/52 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak mondtam, tényleg Pilisvörösvár :D

*.* tetszik, mi? nem láttad még az én szemem élőben, akkor nem ezért lennél úgy oda! :)) (huh, az egoista hajlamom bekacsintott xD)

2010. márc. 24. 22:00
 50/52 A kérdező kommentje:
figyi, jobb kicsit egoistának lenni mint az önbizalomhiány :D igen, nagyon tetszik *.* és élőben is tutiiiii tetszene de mivel csak virtuálisan leshetem, engedd meg légyszi hogy minél tovább nézhessem, mert lenyűgöz :D és mostmár jót fogok álmodni mert jó élménnyel megyek aluszni..köszi:)
2010. márc. 24. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!