Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bejövök neked? Amúgy van...

Bejövök neked? Amúgy van pasid? Csakk viccvolt nah

Figyelt kérdés
na gyere meghívlak valamire mi kell? be is b*szhatunk vagy csak kólázol? éhes vagy hm? menjünk kajálni? ejj te lány jó sokba kerülsz:D hát ez a birodalmam gyere ülj le. nekem mindegy, amit szeretnél. nemtom, mondom nekem tökmindegy! okés:) hát nyugodtam feküdj le ha gondolod... hm k*rvajól nézel ki amúgy:) hát mert csak, tudod kimondom amit gondolok. megmaszírozhatlak? így jó? picit lejjebb is szabad? csak lazíts....nem! csak lazíts kicsit, tökjó lesz:)
2010. márc. 24. 12:26
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

több eszed? minek az? xDDD

Csak gyere, és mutsd mit tudsz... ;)

Akk annyit kérdezhetek hova valósi vagy?

2010. márc. 24. 21:18
 32/52 A kérdező kommentje:
fúúú kérem mi ez, az FBI-tól tetszik lenni?:DDD amúgy a vad észak-keletről ;D de akkor nekem is tudnom kell...tudnom kell egyszerűen merről kérdezik hova valósi vagyok :D
2010. márc. 24. 21:21
 33/52 anonim ***** válasza:

nem... a CIA-től xDD

Na jó, ha szeretnéd tudni: a festői szépségű lankás hegyoldalak mentém folydogáló kis csermelytől három köpésnyire xDDD

2010. márc. 24. 21:25
 34/52 anonim ***** válasza:
Na jó, ha annyira érdekel, közel lakom "drága, tiszta levegőjű" fővárosunkhoz :P
2010. márc. 24. 21:26
 35/52 A kérdező kommentje:
méghozzá egy P betűvel kezdődő településen...érzem megéreztem hogy igazam van.....ugye úgy kezdődik a neve?
2010. márc. 24. 21:31
 36/52 anonim ***** válasza:
Lyányok,lyányok, micsoda vita folyik itt a kis csődörért! Tisztára felizgultam rád szépfiú!
2010. márc. 24. 21:31
 37/52 anonim ***** válasza:
Jah, Pilisvörösvár :)) Mekkora forma vagy :P
2010. márc. 24. 21:33
 38/52 anonim ***** válasza:

"Tisztára felizgultam rád szépfiú!"

xD, kk én itt hiába jártatom a számat? :O

2010. márc. 24. 21:34
 39/52 A kérdező kommentje:
komoly?:DDDD én speciel nem erre gondoltam de ha eltaláltam huh....jós leszek XD de ha meg csak izélsz ne szivass :P
2010. márc. 24. 21:36
 40/52 A kérdező kommentje:
engem nem érdekelnek a csődörök csak a ....khm....szal nem a csődör hanem a másik xd
2010. márc. 24. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!