Szerintetek bejövök neki?
Pár hete ismertem meg. Szombaton a szalagavató buliján én is ott voltam. Állítólag nem szereti a most divatos rózsákat, amiket hajba szoktak tenni. Én direkt felvettem hogy idegesítsem vele, de neki mégis tetszett...
Mikor egyszer beszélgettünk akkor a jobb vállammal a falnak dőltem, ő a kezét a hátam mögé tette de mégis mellettem állt. A barátnőmmel nem foglalkozott annyira, pedig neki is tetszik a srác és őt régebb óta ismeri... és mégis velem beszélgetett többet.
Hazaindulás előtt elakartunk köszönni tőle. Beszélgetéskor szóba jött a sapka... Mondta, hogy a kis fülek szoktak jobban fázni, és ekkor megfogta a fülemet xD. Elkezdte birizgálni a szalagomat és egy jó nagyot "vitáztunk" arról, hogy kié a jobb...
18/F
Rózsaszín latex naciban menj, szigorúan 10 centis magassarkúban, 1 kiló alapozóval a pofádon, köldökig kivágott párducmintás topban, és el ne felejtsd le.szop.ni a kocsma mögött.
Ja, és nagyon tetszel neki, feleségül fog venni holnap, nem tudtad? Úgy tűnik, erre gyorsabban terjed a hír, mint feléd. :p És állítólag már terhes is vagy.
Ejnye Julikáááám.
Ezt a kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi voltam, hogy ki vezsi észre a hülyeséget. :D Lopez: Te szoktál virágot rakni a hajadba? O_o
Amúgy köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!