Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Petőfi Sándor a Himnusz...

Petőfi Sándor a Himnusz létrehozása előtt vagy után vette feleségül Staller Ilonát?

Figyelt kérdés
sos!!Mert 2 hét műlva kellene dogára!lécci segicsetek!Bocsi ha valamit hibást írtam sietek.
2015. okt. 31. 18:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Én normális kérdést tettem fel-nem tudom minek kötözködni s rosszindulatunak lenni?!?!Még nem tanitok de majd fogok ugyanis tanárnak készülök.tudom hogy nem vagyok zseni de ez nem akadály.aszt mongyák, aki nem tud valamit az kérdezzen.Én kérdzeek mert jól akarom tudni erre tessék.A hsznos válaszokat köszönöm.
2015. okt. 31. 19:33
 22/28 kelly71 válasza:
Petőfi a Yellow Submarine című örökzöldet írta,persze magyarul,csak a galád Beatles lenyúlta.Himnusznak a nevelt lányát hívták!
2015. okt. 31. 20:19
 23/28 anonim ***** válasza:
Imádom, hogy olyan emberek hülyézik le a kérdezőt, akiknek az intelligenciája odáig sem terjed, hogy megnézzék melyik kategóriában van a kérdés.
2015. nov. 2. 17:20
 24/28 A kérdező kommentje:
Na, hogy került ahumorba?Nem oda tettem! Így persze hogy nem kapok normális választ!na bisztos magyarbol elkaszálnak, pedig igyekvő vagyok.
2015. nov. 3. 15:16
 25/28 anonim válasza:
pont a 2 versszaknál járt amikor eszébe jutott hogy elveszi Icát szólt Pistának hogy fogja be a macskát a hintóba és elment Ilushoz vitt neki gémkapocsból készített gyűrűt és feleségül vette aztán a macska hazavitte a hintóval és befejezte a himnuszt :D
2015. nov. 3. 17:31
 26/28 Wadmalac ***** válasza:

Ez most komoly? Én már humor rovatban olvasom ,de...

Jáj.

Nehéz megválaszolni, mert akkor még Szécsényi nem kezdeményezte a kiegyezést, Deák meg javában írta a Hitelt.

Én meg letészem a lantot.

2015. nov. 4. 13:42
 27/28 Wadmalac ***** válasza:
A nagy magyarunk nevét direkt írtam úgy, ahogy írtam, mielőtt még valaki gyorsbetonnak hiszi magát és beleköt. :D
2015. nov. 4. 13:43
 28/28 anonim válasza:
Nagyon béna troll vagy :D
2015. dec. 15. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!