Istvan Petrovits kérdése:
Elkeszítette-e valaki Petőfi Sándor oldalági rokonainak családfáját?
Figyelt kérdés
Főként Petrovics György ágára lennék kiváncsi. Én is Petrovics vagyok és érdekelne, hogy rokonságban állok-e vele!#Petőfi #Petrovics György
2014. dec. 21. 17:29
1/3 anonim válasza:
Szia :)
Én kutattam valamennyit, szintén oldalági Petőfi leszármazott vagyok, de itt-ott még helyesbíteni kell a családfát.
Petrovics Györgyről nem sok mindent tudok: szülők, testvérek nevei, évei megvannak, de más nem. Én Petrovics János által vagyok oldalági rokona, de még itt is szükség lenne adatokra: felesége és fia nevére (ha meg lenne a fia, meglenne az utolsó kapocs; az ő fiának a nevét és továbbszármazását már tudom).
2/3 anonim válasza:
Esetleg familysearch-ön próbálj meg keresgélni, találtam már meg rokonaimat, persze ezek az adatok 1895-től vannak, de nem tudom meddig jutottál szóval találhatsz még hasznos dolgokat.
Első voltam.
3/3 anonim válasza:
Ha a keresőbe írja be az adatokat, akkor régebbieket is találhat! :) Én is ugyanott kerestem. Nagyon hasznos oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!