Petőfi Sándor a Himnusz létrehozása előtt vagy után vette feleségül Staller Ilonát?
Figyelt kérdés
sos!!Mert 2 hét műlva kellene dogára!lécci segicsetek!Bocsi ha valamit hibást írtam sietek.2015. okt. 31. 18:51
11/28 anonim válasza:
A kérdés becsapós!
Staller Ilona az édesanyja volt Petőfinek. Ha nem hiszed nézz utána.(amíg nem törlik a kérdésed)
12/28 A kérdező kommentje:
Mikszáthal kevered.Csiccsolína hogy jön ide?Én egy ilen feketeruhás nőre gondolok ilyen korabeli asszonyra.
2015. okt. 31. 19:13
13/28 A kérdező kommentje:
Hát ne töröjjék, mert akkor engem elkaszálnak!
2015. okt. 31. 19:14
14/28 anonim válasza:
Fogadok ezt is te írtad ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Nagyon unatkozhatsz ma este.
16/28 anonim válasza:
Kamu: aki ilyen gyökér az nem két héttel doga előtt kezd tanulni.
17/28 A kérdező kommentje:
Nem én irtam ki azt akérdést.elovastam, unalmas!
2015. okt. 31. 19:18
18/28 A kérdező kommentje:
Most van rá időm tanulni.Aztán bulizok arra is kel idő rá.
2015. okt. 31. 19:19
19/28 anonim válasza:
Persze, hogy nem te írtad ki, te még nem is csókolóztál. Az ilyen léha dolgok nem érdekelhetik az ilyen tudós elméket, mint te, akik egész életüket a tudománynak szentelik. A kérdésed legalábbis ezt mutatja.
Minek neked tanulni? Taníts!
20/28 anonim válasza:
Ezt megkérdezted volna a magyartanárod, akkora egy 1 kaptál volna, mint amekkora nagy marha vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!