Miért zavarja a szomszédokat, ha fel-le húzkodom a redőnyt?
Mégpedig 1 órán keresztül.
Ugyanis az orvosom ezt a gyógymódot írta fel nekem, mint terápiát.
Tudniillik nagyon gyengék az izületeim, és ez egyfajta edzés, erősítés nekik.
Sajnos csak akkor van lehetőségem csinálni a redőny fel és le húzogató edzést, vagy nevezhetjük terápiának, amikor megjövök a munkahelyemről, vagy végzek az itthoni házimunkával, ami vagy a reggeli órákban van, vagy este.
A szomszédok már többször is szóvá tették, hogy zavarja őket, mikor én csak azért csinálom, hogy megóvjam az izületeimet a további leépüléstől, de ezt ők nem értik meg. Megjegyzem, 2 emeletes társasházban lakunk. És mindig más redőnnyel csinálom az edzést, és más tempóban, tehát az ezáltal keletkezett zajból minden lakó egyformán részesül.
40/N
szerintem jól csinálod, talán az zavarhatja őket, hogy amikor felhúzod a redőnyt, akkor több fény marad kint, ami így hozzájuk szüremlik be...aztán a következő pillanatban meg beengeded a fényt mégis magadhoz...követhetetlen villódzást előidézve így
ezért szerintem csináld éjszaka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!