Mindenki csaka szomszédokat tudja szidni. Abba nem gondoltok bele, hogy ti is szomszédok vagytok? Ennyi erővel minden ember rossz?
Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 14:01
1/5 anonim válasza:
Mivel ez a lakóhely, szomszédok témakör, mégis mit vártál? :D:D
2/5 anonim válasza:
Én belegondoltam már és szerintem tökéletes szomszéd vagyok: otthon nem járkálok cipőben-papucsban, nem csapkodom az ajtót, zenét csak fülhallgatóval, tévét normál hangerőn, rádiót sehogy, gyerek nincs, szex közben nem vonyítok hangosan, a kutyánkat megtanítottuk hogy ugatás helyett "buffogjon" amikor idegent jelez... továbbá nem jelentgetek fel és fenyegetek senkit, bár az tény, hogy a kiborító dolgokat szóvá teszem a többieknek, de csak akkor ha az jogos és akkor is szépen. Sok ilyen szomszédot kívánnék magam köré.. :D
3/5 anonim válasza:
Lehet, egymás szomszédai szidják egymást itt.
Nem rosszak, csak vannak annyira eltérő életmódú emberek, hogy amikor egymás közelébe kényszerülnek, nehezen tudják egymást elviselni.
Nekem pl. egy zenész a szomszédom, néha hallom gyakorolni, de vastag a fal így nem durva a hanghatás és az én ízlésemmel összeférő zenét játszik.
Ha tegyük fel vékonyabbak lennének a falak és számomra utálatos zenét játszana, én is bosszankodnék, pedig egyikünk sem rosszabb egyik szituban, mint a másikban.
4/5 anonim válasza:
Én sose csinálok semmi rosszat, a tv nem hangos, nem csinálok házibulit mert kicsi a lakás, a háztartási gépek mennek, azok se este.
5/5 anonim válasza:
Szomszéd és szomszéd között különbség van,én pl: nem csengetek be(és utána nem rohanok el) a mellettem lakóhoz hajnali 2kor.Nem ordíbálok késő este a lépcsőházban,és nem is kürtözöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!