Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Küldetésem van. Így végrehajth...

Küldetésem van. Így végrehajtható? Sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy: lemegyek a vasútállomásra majd kelet felé indulok, a síneket követve egy kisvárosba érek, ahol az állomáson vár egy táska. Az őr délben ebédelni megy, ekkor bemegyek, kinyitom a táskát a 8596 kóddal, és megiszom a benne lévő nukleáris izét. Ha az őr visszajön szívenfingom. Majd lemegyek az autószalonba és a legolcsóbb kocsit kinyitom a 543-as kulccsal, fél 1kor, majd elhajtok vele a közeli hotelbe. A 82es számú lifttel felmegyek az 5. emeletig, majd 10 perc várakozás után a 7.ig a lépcsőn. Amikor kiértem a tetőre a terrorista már ott volt, így könnyedén mögé osonok és a lábára hugyozok (sok ammónia és egyéb dolgok mellett a nukleáris valami is rámegy) így képtelen mozogni. Elmegyek onnan és kihívom a rendőrséget. Szerintetek mennyi az esély arra, hogy ez sikerül?
2010. márc. 8. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ez függ az időjárástól is... meg a 2012-es világvégétől is... na és persze ha terhes vagy (ami valószínű) akkor semmi esélyed.
2010. márc. 8. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
csak a vérfarkasoknak sikerülhet
2010. márc. 8. 14:43
 3/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes és a vérfarkas dolog is megoldható, így nézve szerintetek mennyi esélyem van? (az időjárás hááát.. nemtudom majd utánanézek)
2010. márc. 8. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Úristen!!!Hány éves vagy te??

Ki beszélte tele a fejedet???

2010. márc. 8. 15:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez a küldetés kudarcra van ítélve. Vegyvédelmi és nukleális anyagot blokkoló ruha is létezik. Mivel nem szeretem a pisikaki szexet, így úgy szájon váglak visszakézből ha le mersz pisilni, hogy a 82-es lift adja a másikat, és egészen az ötödikig a lépcsőn fogsz legurulni, mert ott véletlenül kiesel az erkélyen, rá az 543-as kulccsal nyitható kocsira, amelyet épp egy autótolvaj elkötött, elvisz egészen a vasútig, ahol is észreveszi a potyautasát, kidob a sínekre, megérkezik a korábban már zombivá fingott őr, aki úgy megver az ellopott táskával, mint szódás a lovát!

A terrorista

2010. márc. 8. 15:08
 6/11 A kérdező kommentje:
ó b*szki :D remélem csak egy IMPOSZTOOR XD
2010. márc. 8. 15:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem jól használtad az igeidőket ebben a mondatban "Amikor kiértem a tetőre a terrorista már ott volt, így könnyedén mögé osonok és a lábára hugyozok (sok ammónia és egyéb dolgok mellett a nukleáris valami is rámegy) így képtelen mozogni."
2010. márc. 8. 16:35
 8/11 A kérdező kommentje:
lol tényleg xDD jah ott megálltam inni és nem néztem vissza :D
2010. márc. 8. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Az a jó, lesz mit kihugyozni!
2010. márc. 10. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem tegnap sikerült...xD
2010. márc. 10. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!