Miből készül a görög dinye?
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 19:48
1/34 anonim válasza:
A halott dinnyére gondolsz, amit megeszel? Mert az úgy terem. Csak persze akkor még él.
3/34 A kérdező kommentje:
Hát arróll zöld héjas piros belű ételről. Aminek a héját nem szoktuk megenni de a disznó szereti. Arra lennék kiváncsi hogy azt miből és hogyan sütik.
2015. júl. 24. 20:04
4/34 zolidobos válasza:
Unalmas a nyári szünet, meg meleg is van ugye...van még idő tanulni a pótvizsgára....
5/34 anonim válasza:
Kérdező, a dinnyét nem sütik, hanem termesztik... :"D
#2 voltam.
6/34 A kérdező kommentje:
Kitűnő tanuló vagyok nem kell pótvizsgáznom.
2015. júl. 24. 20:17
7/34 anonim válasza:
Dehogynem, görögdinnyéből pótvizsgázz.
9/34 kittikehh00 válasza:
Kitűnő? Drágaság, annyira vagy Te kitűnő, mint amennyire én Pókember.:)
10/34 anonim válasza:
Akkor biztosan kitűnően szórakozol az ostoba kérdésedre adott válaszokon. Pedig nem vicces.
Az viszont megérne egy misét, hogy miért válaszolunk mégis (magamat is beleértve) a nyilvánvalóan viccnek szánt kérdésedre.
Egyébként milyen disznóid vannak, hogy nem eszik a dinnyehéjat. Kapcsolódó kérdés: láttál már disznót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!