Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért van az hogy Gaál Noémi...

Miért van az hogy Gaál Noémi 44 mégis olyan teste van mint egy istennőnek míg nektek fele ennyi idősen olyan alakotok van mint egy felültöltős mosógépnek és úgy néztek ki mint a túlfőtt tészta?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De mit akarsz nézni a kérdezőn?
2015. júl. 21. 18:44
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Hát Gaál Noémi baromi messze áll az "istennő"-től :'D

Széles a válla, keskeny a csípője, egyben van a derekával, a combja sem az a szép kerek, formás, szemből csak egy vonal az egész nő, semmi alakja. Tipikus férfias "répa" testalkat, ami felülről lefelé keskenyedik. Ha neked ez az istennő, lehet hogy meleg vagy, ha már az olyan csajok leszbik, akiknek a lányos arcú pasik tetszenek.

Anyám 54 évesen jobb nő (neki tényleg nőies alakja van még 3 gyerek után is)...

2015. júl. 21. 18:44
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Logikus, ha a nők tetszenek, akkor meleg vagyok.
2015. júl. 21. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Az is logikus, hogy akiknek a "lányos pasik" jönnek be, leszbik.

De nem ez a lényeg, hanem hogy az a nő egy trampli :D

2015. júl. 21. 18:54
 15/16 anonim válasza:
91%
Tényleg bojler alakja van, egyben van a dereka a csípőjével. Lehet lepontozni egészen nyugodtan, de egyáltalán nem tetszik az alakja, az én anyám is ötezerszer csinosabb 47 évesen, igazi homokóra, nem egy bazi nagy téglalap.
2015. júl. 21. 18:57
 16/16 anonim válasza:

Ilyen alakom volt, amig fel nem hiztam. :D

De hat Istenem sutni, fozni jobban szeretek , meg persze lusta vagyok.

Amugy elhihetted vannak ennel szebb alaku nok is, sot rengeteg maszkal nap, mint nap az utcan. Nem tudom, hogy ti mit neztek...

2015. júl. 21. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!