Moderátorok.: Szeritntem a legjobb az lenne ha megszüntetnétek ezt az egész sza*r oldalt..
többieknek: Pattogjatok már máshol kis gec*ik.
ilyen kis csitri miatt megszüntetni egy jó oldalt!jaj te.....szánalmas vagy!
minek teszel fel magadról képeket ha ilyen csúnya vagy?hogy pattoghass velünk hogy miket írunk?ó kérlek....
mi annál érettebbek vagyunk,csak megmondjuk az igazat a kérdésedre és a szemeidre!amm meg mit gondoltál miket fogunk írni? jaj de szép nagy szemecske? v igen megihletett le ís rajzolom és írok egy verset is?
mit vártál te ribi?
jéééé!
Jó kicsit hülyén fogalmaztam.
A kérdés kitörlésére gondoltam. Bocsi :)
Mondom. Hát inkább olyanokat vártam amit utoljára írtam mert mégegyszer elmondom nem szépség kategória.
De tényleg én ide többet nem írok.
És mégegyszer bocsi hogy rosszul írtam le :)
Megihlettek a szemeid, megyek kötőtűt venni
Azzal kellene szépen minkettőt kibökni.
Utána fogni egy éles kést, levágni minden ujjadat,
Ráérő idődben ne legyen, amivel billentyűt nyomogass.
Fognék egy nagy ollót, s kivágnám nyelvedet,
Aki ilyen gyökér, ki se nyalja a seggemet.
Öntenék a szádba hypót, vagy sósavat,
S röhögnék, hogy alul is marja a lyukadat.
Utána karóba húználak a város közepén,
Hadd járjon csodádra minden ilyen gyökér.
Ocsmány pofád miatt nem tudtam röhögni,
Csak e kis versikét sikerült kinyögni.
19:53-nak: gyagyás vagy?! Minek rakta fel, és tett fel kérdést is? Bárki bármilyen választ írt, le lett qrvázva, kocsogolve, és még sorolhatnám a kedves jelzőit. Ha én kitapétázom a várost a képeimmel, ne csodálkozzak, ha megnézik. És esetleg véleményt alkotnak.
Te tudod vajon, miért rakta fel, és milyen választ vár? Szerintem a kérdező sem, mert egy korlátolt popsi-buksi, veled együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!