Nem merek semmit írni?
Bocsi, hogy járok iskolába és bocsi hogy nem gépezek egész nap...
ˇ,,Mert szerintem mindeki aki ilyeneket mond az élőbe egy
kis senki aki nem mer megszólalni és kiállni a véleményéért. Persze ilyenkor nagy pofátok vna baz*meg hogy dögö*lnétek meg mindannyian,,
Jéééééé!Há ki vagy te itt?mi?köcsög!húzzá má a gülü szemeiddel a p.csába te......
a szemeidrol ez jutott eszembe:,,nem látsz a szemedtől?,,
:P hát te biztosan nem láthatsz tőlük semmit......ˇ
Erre csak annyit hogy szemüveges vagyok :P XDD
Hát én legalább az igazságot mondom mert nem vagytok egy jóindulatú népség :)
De figyeljél már te fogyatékos...
Én nem azt kérdeztem hogy szépek e a szemeim vagy szép vagyok e ... Se a szépség kategóriába tettem . hanem humorba.
SZóval engem kurv*ára nem érdekel hogy tetszenek-e a szemeim vagy nem és főleg nem ilyen érhetetlen kis köcs*ögök nem érdekelnek mint te vagy
Sziiia (:
Hát persze én kezdtem.
Én írtam egy hülye kérdést mert tényleg hülyeség de vicc kategória.
Neked drágám rögtön lekell szólni engem hogy csúnya stb.
Szóval itt kezdődik hogy ki a csir'a vagy bármi..
Fenyegtni nem kell mert nem ilyedek meg tőlled akárhány éves is vagy...
Ameddig nem ismersz meg élőben addig ne mond azt hogy mindenki utál mert pont az hogy élőbe bárki megismer rögtön szeretni fog mert nem vagyok se beképzelt se bunk*ó se köcs*ög se semmi.
Hát inkább üssön el a busz mint hogy téged meglássalak mert akkorát hánynék hogy nem bírnám abbahagyni XDDDDD
És nem szeretek oltogatni mert én csak röhögök az oylan kcösö*gökön mint te vagy
Szóval.
Köszönöm mindenkinek aki írt valami normálisat amiből talán nem is volt.
Köszönöm, hogy ilyen sok olyan ember van, aki azért él hogy elrontsa más kedvét.
Köszönöm mindenkinek aki olyanok felett ítélkezik, akit nem ismer..
Az lehet hogy én se vagyok kíméletlen. Csak szerintem így ha valaki viszsa olvassa az egészet /azaz akik normálisak/ azok azt gondolják magukba hogy 'Anyám szegény lány viccből feltesz képeket és ilyeneket írnak neki.'
De mindegy most már nem érdekel ezeket úgyse veszem magamra mert én alapjába véve kedves vagyok meg normális de az ilyen emberek nagyon kitudnak hozni a sodromból. :/
Húzzá a gülü szemeiddel a francba...már csak ennyi a hozzáfűznvalóm.
Ja, és ego, mint látom, van rendesen..."alapjában véve kedves vagyok" xDDD el tudom képzelni...hogy simulna ki az ekg-d, az ilyenek miatt jutott ide a társadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!