Slender-Man kérdése:
Emberek! Miért akartok engem megidézni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Üdvözletem! Az utóbbi időben megéreztem hogy ide, gyakorikérdésekre
Olyasféle kérdéseket írtok ki hogy, "Hogy lehet megidézni, elpusztítani," stb. Slender Mant.
Ezt bizony én megéreztem, és azonnal be is regisztráltam ide gyakorikérdések.hu,ra.
Szóval válaszokat akarok, a lehetőleg legkomolyabbakat! Mielőtt még valakinek komoly baja esne.
Üdv. SlenderMan.
2015. júl. 13. 16:42
11/15 anonim válasza:
Slenderman! Én a rajongód vagyok!!! Valóra váltottad az álmom, hogy hozzádszólhassak! KÖSZÖNÖM!!!!
12/15 A kérdező kommentje:
Jaj, de cukik, hogy egyelek meg benneteket. :3
2015. júl. 19. 13:15
13/15 anonim válasza:
Slendy! Szólnál Offender-nek hogy hagyon békén? Kezd az őrületbe kergetni :(
14/15 anonim válasza:
Lucifer te mindehol ott vagy? Amúgx slender man csinálhatnánk egy közös képet? Feltenném facebookra hogy találkoztam slender mannel
15/15 anonim válasza:
Már vagy egy hete nem alszom mert félek hogy a szobámban van a Slenderman és a minecraftban màr egy egyszerű Endermantől is fosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!