Emberek! Miért akartok engem megidézni? (többi lent)
Üdvözletem! Az utóbbi időben megéreztem hogy ide, gyakorikérdésekre
Olyasféle kérdéseket írtok ki hogy, "Hogy lehet megidézni, elpusztítani," stb. Slender Mant.
Ezt bizony én megéreztem, és azonnal be is regisztráltam ide gyakorikérdések.hu,ra.
Szóval válaszokat akarok, a lehetőleg legkomolyabbakat! Mielőtt még valakinek komoly baja esne.
Üdv. SlenderMan.
Elpusztitani egy dino akar:D ott vagyok annal a kerdesnel:D
Sokan felnek toled mert remtortenetek keringenek rolad. Ezert akarnak elpusztitani.
Sokan nem hisznek benned ezert akarnak megidezni hogy bizonyitasra keruljon a letezesed.
#1/ Nem kell tőlem félni... Csak rettegni! Hm... A kis hitetlenek. Hát most sikerűlt engem megidézni.
#2/ Az egyik testvérem készíti. Trenderman. Majd meg kérem hogy csináljon neked. Személyesen adom át majd.
#4/ Micsoda arcátlanság!!
#5/ Köszi Luciferi, a tied sem rossz :3 :P
Ha mar itt vagy
Chuck vs te?
Te vs Chuck?
Pofad leszakadt?
Kedven etel?
Fodraszod cime?
SlenderMan, régi jó barátom! Végre te is eljöttél erre a csodás oldalra.
Régebben meséltem rólad az itteni embereknek különböző megtörtént dolgokat. Pl. mikor szerda esténként (Vagy talán kedd?) pókerezgettünk és te mindig elvertél. Ilyen pókerarcot azóta se láttam, mint amilyen a tied!
D.W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!