Missi_Key kérdése:
Hogyan lehet megidézni Slenderman-t?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 23:07
1/14 anonim válasza:
Ezt kell énekelni egy lebukkant kolostorban, aminek a pincéjében egy elhagyatott kórház van.
2/14 A kérdező kommentje:
:D nade hol találok lepukkant kolostort kórházzal lol
2015. jún. 20. 23:23
3/14 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy Hogyan lehet megidézni Slenderman-t vagy hogy hol találsz kolostort , hanem az, hogy a f%szba tud ilyen az eszedbe jutni. Egészséges ember gondol ilyenekre??
4/14 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy egészséges vagyok :D
gondol hát :) én vagyok a legnagyobb fan-ja..akarok neki adni virágot vagy képeslapot...vagy csak beállni proxynak trololo
2015. jún. 21. 00:41
5/14 anonim válasza:
Tudomásom szerint a megszüntetett OPNI-ban többször megjelenik!
Nem kell mást tenned, mint pár éjszakát egyedül eltöltened ott!
Kaját, vizet és váltó-pelust vigyél magaddal!
6/14 anonim válasza:
Én az erdőben szoktam vele találkozni...
7/14 A kérdező kommentje:
Nahh az opni-ba nem megyek..az erdô jo lenne..de nincs valami egtszerûbb megoldás?
2015. jún. 21. 11:51
8/14 anonim válasza:
Megidézni nem lehet, viszont csalni igen.
Hidd el neméri meg Slenderrel szórakozni... Egyszer megbékjózott a kíváncsiság... Nos. Ne szórakozz Slenderrel, mert ő nem viccel...
Komolyan. :(
10/14 A kérdező kommentje:
És csalni hogy lehet?
2015. jún. 24. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!