Missi_Key kérdése:
Hogyan lehet megidézni Slenderman-t?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 23:07
11/14 Ismeretlen Xenomorph válasza:
Csak el tudod érni hogy kövessen, üldözzön úgy hogy:
-Minden találkozást rendesen ki vizsgálsz,követed a nyomokat a nyomában leszel
-Csak rá gondolsz mindig mindenhol
-Egyedül sétálsz:Erdő,temető stb és hìvogatod.
Ezeket csináltam én is. Elakartam kapni, meg ölni, de a végére az őrületbe kergetett: Elköltöztem korábbi lakhelyemtől és soha de soha nem gondoltam rá! Most békén hagy remélem örökre!
12/14 A kérdező kommentje:
hmm..elég hihető *szkeptikus sanda nézés*
hát eddig egyik sem jött be..
2015. júl. 6. 00:34
13/14 Ismeretlen Xenomorph válasza:
Hidd el, nem egy napnak kell eltelnie hogy jelentkezzen. 3nap-1hét-1hónap is lehet.
De ha minnél hamarabb magadhoz szeretnéd hìvni, hìvogasd mindig mindig mindig, menj ki az erdőbr hìvogatni, legyen egésznap a gondolataidban.
14/14 anonim válasza:
a Slenderman kedvenc helye az erdő. oda ragasztja ki a szép rajzait,önarcképeit. ha ilyeneket látsz ne szedd el,mert begurul,és jól elver,annyira,hogy 3 napig nem kelsz ki az ágyból. ha te is akasztasz ki ilyesmi rajzokat oda,ahová (elvileg) ős is rakott,barátságosnak fog találni,és nem bánt. (remélhetőleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!