Mit csináljak ha félek kidugni a lábam éjszaka a takaró alól, mert bármikor megragadtatja a szellem?
Figyelt kérdés
Néztem régen egy dokumentumfilmet és egy csávó kidugta éjszaka a lábát és megcsípte neki egy kísértet.2015. jún. 16. 17:02
1/8 Shai-Hulud válasza:
Gumizz a lábadra egy egérfogót. Ha a szellem meg akarja csípni, majd az egérfogó jól rácsap, és akkor többet nem nyúlkál.
2/8 anonim válasza:
nekem a jobb lábfejemen egy karcolás volt, lehet nem emlékeztem mikor-hogyan szereztem :O
3/8 anonim válasza:
Szellem? Nem szörnyek szoktak az ágy alatt lenni? Meg a szekrényben. Meg az ajtód kis résében. Meg az ablakodban. Meg a hátad mögött.
Egyébként ez hazugság. A kísértetek nem tudnak megcsípni! Az biztos egy szörny lehetett, aki álcázta magát!
4/8 anonim válasza:
Ne dugó ki a lábad a takaró alaól! :)
6/8 anonim válasza:
vágd le a lábad és úgy dobd ki neki..Nem fogod érezni ha megcsíp..
De ne zárd ki a szúnyogat sem
8/8 anonim válasza:
ajj most őszintén!! ami meg tud csípni az újjával, az el is tudja venni a takarót. Szóval bármit teszel nics menekvés.
Jóészakát....
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!