Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mivé fogok reinkarnálódni a...

Mivé fogok reinkarnálódni a következő életemben?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 11:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
A turmixgépnek igenis lelke van,vagy netán hallottál már lelketlen turmixgépről?
2015. jún. 9. 15:53
 22/34 A kérdező kommentje:

19-es nem vagyok skizofrén, láttad a számkivetettet, melyben Tom Hanks játsza a főszerepet, és van egy strandröplabdája, akit Wilsonnak szokott hívni, mert olyan magányos? Na látod én is hasonlóan érzem magam, vagyis önmagam képzeletbeli barátja vagyok. Egyébként a 11-es kommentelőt szintén Wilsonnak hívják. xddd

[link]

20-as, ezek szerint én valamilyen igazságosztó leszek? Nekem az a legnagyobb vágyam, hogy igazságot tegyek és minél többet tudjak meg a világról, ez akár valóra is válhat? :o

21-es, de én nem akarok turmixgép lenni.

2015. jún. 9. 16:16
 23/34 anonim ***** válasza:

Énis már kezdem azt hinni hogy megint vissza térnek a skizofrén szokásaid Joker.:-D

Már más kérdésnél is észrevettem ezt.

Vagy ezt is a több személyiségedre fogod?

:-D

2015. jún. 9. 16:37
 24/34 A kérdező kommentje:

23-as Nincs több személyiségem, csak egy képzeletbeli barátom Wilson, aki mindig mellettem áll, de sokban nem értünk egyet, mint például ennél a mátrixos kérdésnél sem: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__6925..

A múltkor, viszont az egyik testvérem szórakozott a felhasználómmal, egyébként 6 testvérem van, akik folyton szekálnak szivatnak, így nem tudnom melyikük írt a nevemben. Igazából nem vagyok közkedvelt, de Wilson mindig mellettem van. :DD

2015. jún. 9. 17:18
 25/34 A kérdező kommentje:
Remélem, ha reinkarnálódni árva leszek egy árvaházban, nagyon remélem!
2015. jún. 9. 17:25
 26/34 A kérdező kommentje:
reinkarnálódni fogok*
2015. jún. 9. 17:26
 27/34 anonim ***** válasza:

Jósolok neked!

Azzá a roúkává fogsz reinkarnálódni, mely elvitte bözsi néne kakasait.

2015. jún. 9. 17:49
 28/34 anonim ***** válasza:
te egy arc vagy xdxdxd
2015. jún. 9. 18:04
 29/34 A kérdező kommentje:
Raptor, nem akarok roúkává reinkarnálódni, mert halálosan félek tőle. A múltkori találkozást is éppenhogy túléltem, és nagyon remélem, hogy a következő reinkarnációmnál Wilson is velem lesz, mert nélküle nem bírnám ki a megpróbáltatásokat.
2015. jún. 9. 18:05
 30/34 anonim ***** válasza:
("te egy" után vesszô)
2015. jún. 9. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!