42:1942.augusztus 27. *ördögi mosoly*
43:1871.május 10.
44:attól függ hogy melyik étteremben/iskola menzáján dolgozol de mindenképp többet jobban élsz mint Magyarországon
45:nein
46:igen mert 10 év múlva elég erős leszek hogy beolvasszam a többi EU-s országot és a legerősebb ortszággá váljak a világon
47:81.84.000
48:179.046 aktív és 145.000 tartalékos ami 324.046 katona összesen
49:Tolmácsot használok de az tény hogy az itt töltött idő alatt ragadt rám egy kis magyar tudás
50:faji okokból egy kissé kínos lenne erre válaszolni
51:Amúgy tényleg nyaralni voltam már ha azt annak lehet nevezni hogy 1 hétig erőlködtem azért hogy Spanyolország kifizesse a tartozását
53:melyik van nekem helyette
54:igen
55:minőség és mennyiség minding jelen van a megfelelő a megfelelő élelmisszer raktározásban
57:elfoglalt voltam azért nem válaszoltam
Miért fogadsz be annyi bevándorlót,tudod akik hozzank is nyomúlnak..és miért építesz te is befogadó állomasokat, ha a néped több mint 3/4-e eggyáltalán nem akar befogadó állomásokat, es mauglikat maguknak,már igy is egy csomó muszlimot beengettél,tele vagy muszlim negyedekkel...
Miért csinálod eszt ??
És légyszi most ne kezdj bele hogy ti Magyarok is bevándorlók vagytok dumába...
Várom a választ tisztelt Németország.
59:Erre több ok van:1:A politikusok ezt akarják
2:Ha nem engedném be őket fogyna a népesség mint ahogy Magyarországon és Japánban is
De amúgy egyre több politikus jön rá hogy ez így nem jó tehát egyre több szigorítás van a bevándorlást illetően és az ország nagyrészt török bevándorlókkal rendelkezik akik még mindig jobbak mint a Franciaországban és Angliában élő Indiai,arab és afrikai bevándorlók(nekünk is vannak ilyenek de kevesebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!