Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mos' mit tegyek, még él,...

Saint Zero kérdése:

Mos' mit tegyek, még él, vigyem az orvoshoz?

Figyelt kérdés
MMM, épp a bibliját olvastam mikó hallottam valamité az udvarróll ,igy tehát kimentem ,hogy megnézzem mi lehet az ,persze nem mentem én a nyilam nélkül ,tehát megfogtam nyilam oszt mentem ki ,amikor megláttam egy emberhez hasonló valami lényt, kb 120 cilométer vot, a színe fehér,talán szürkés is vot.A szeme fekete ,és ugy közeledett felém ,olyan majom pózban ,és ugy nezott ki mintha támadni akarna ,igy tehát ,fejbe hasitottam a nyilammal ,tiszta "kék-vér" lett a feje ,szerintem ,valami sújos sérülés lehet, igy megijedtem és bevittem a házba ,Dezsöke nagyon megijett ,Jolán pedig pánikba esett ,mit csinalyak ,vigyem korhazba ,vagy mi? segisteg pls!

2012. aug. 29. 22:24
 1/3 cheesysnail ***** válasza:
Előtte azért menj el egy tankönyvkiadóba és vegyél egy helyesírás könyvet. Utána egy UFÓ-Ember Ember-UFÓ szótárat.
2012. aug. 29. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt tudom javasolni, hogy állítsd el a vérzést, kórházba ne vidd, mert amerika megtduja oszt' ellopják a dicsőségedet, téged pedig megölnek.
2012. aug. 29. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a legjobb hha egy óriás rakétán kilövöd az űrbe, hogy a többi űrlény meglássa meggyógyítsák, megöljenek téged (mert akit nyillal átlőttél megmutatja ki volt az), elpusztítsák a földet. Na ez a legjobb döntés. ;)
2015. jún. 29. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!