Németország vagyok és elküldtem Olaszországot egy kis wurstért, de folyton pastával tér haza. Japán segítenél? Esetleg valaki más is?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 07:02
1/24 anonim válasza:
Szerintem kísérd el. Vagy kísértesd el valakivel. Tudod mennyi a becsült IQ-értéke szegénynek... :)
2/24 Jófej:D válasza:
Afrika vagyok. Tudom hogy csak egy földrész vagyok de talán segithetek. Olaszország helyett ne Oroszországot ne Kínát és ne Spanyolországot küldd el. És ne küldd el egyszerre egész Európát meg Ázsiát. És ne menny el a boltba kolbászért. Fontos hogy ne egyél sajtot és ne tornázz! Rómát küldd el és minden rendben lessz.
3/24 anonim válasza:
DOJCŰ, DOJCŰ, TÁSZKETEEE!jönnek az angolok. Q_Q
4/24 anonim válasza:
Japán azt üzeni: "Majd még meggondolom." :DD
5/24 anonim válasza:
szóval ott vagy japán! :O napok óta eltűntél! hogy lehetséges..? pedig megkötöztelek :(
szerintem hívd fem!germany-t és majd 2ten jól megpakoljátok ah legközelebb megint pasta-t hoz Itaria xD
6/24 anonim válasza:
Japán üzeni az utolsónak ;): "Ezek szerint megfeledkeztél arról, hogy ninja vagyok *elégedetten mosolyog*"
7/24 anonim válasza:
oh elégedetten mosolyog elégedetten mosolyog!!! *w* *elájul*
8/24 anonim válasza:
Japán: "o.O Ez is valamilyen nyugatias szokás lenne? Daijoubu ka? *óvatosan megpiszkál egy random fadarabbal*"
9/24 anonim válasza:
Elégedetten mosolyoooooooog? *orrvérzés*
10/24 anonim válasza:
Japán: " O.0 ööö ne adjak zsebkendőt? Amúgy cs-csak egy kicsi mosoly volt, n-nem is biztos, hogy annak kellene nevezni, csak ennyi volt az egész: [link] "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!