Loptam egy tevét és ezen araszolok. MIKOR JUTOK HAZA?
Figyelt kérdés
Elmesélem, hogy történt...
Néhány hete két ismerősömmel ellátogattunk Afrikába, egy hétre. Nagyon faja volt, egészen addig a bizonyos ötödik napig... Hajnali kettőkor az ismerőseim alva kihurcoltak a reptérre, majd lefektettek a padra, és pontosan akkor keltettek fel, mikor a felszálltak a hazarepülő gépre. A szemem láttára hagytak ott Afrikában, egyes egyedül, pénz és mindennemű ellátmány nélkül. :'[ Visszarohantam a hotelbe, összeszedtem a cuccaim és egy kevés pénzt, majd elszöktem és loptam egy tevét az árustól. Felpattantam rá, és már egy két hete folyamatosan rajta ülök. Persze, néha leszállok aludni és enni (olykor találok ehető növényeket), de nem tudom, hogy érhetnék haza.
2012. aug. 22. 11:56
1/11 anonim válasza:
Szia! Ez tényleg igaz?????? XDDDDDDD ha igen akkor írj üzenetet nekem XD
3/11 anonim válasza:
Kapcsolj az AXN-re mikor megy a Csillagkapu és teleportálj haza az Asgard sugárral, akkor néhány másodperc alatt itthon leszel. Várunk haza! :)
4/11 anonim válasza:
Teve.... az gagyi, miért nem louvat loptál? ahhoz még veccőt is adnak
5/11 anonim válasza:
Afrika eggy külön kontinens,szerinted mikorra érsz ide tevével úszva??Az hosszú út lessz
6/11 A kérdező kommentje:
Ez a gond, hogy valahogy fel kell szöknöm egy hajóra, nyilván a tevével, mert egyrészt nem hagyhatom csak úgy ott, másrészt kelleni fog még. Mivel mobilnetről vagyok, ráadásul külföldön, nem tudom, hogy fizetem majd ki a számlát...
2012. aug. 22. 19:28
7/11 anonim válasza:
na várjunk csak... most mondja meg már valaki, hogy ez most tényleg megtörtént vele? Már egyre inkább hihetőnek hangzik. :D
8/11 gréta9812 válasza:
MI AZ A LOU?? írjatok privi üzit.aki tudja
9/11 Jófej:D válasza:
Január 30 án megy egy repülő afrikától magyarországra. Oda megyek érted ha később megadod a repülőjegy árát és még tízezer forintot. Ok?
10/11 anonim válasza:
Sajnos Te sohasem fogsz hazajutni :( A mobilneted meg hamarosan kikapcsolják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!