Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hétvégén lesz az esküvőm....

Hétvégén lesz az esküvőm. Sosem válok meg a kis Yorkimtól. Ugye ott lehet velem az anyakönyvvezetőnél és a templomban?

Figyelt kérdés

2015. máj. 7. 15:47
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
97%

olyan szavak nincsenek, hogy "olaszban" meg "magyarban". Bár mit várunk egy ilyen hülye nőtől? :D

Szerintem csomagoltasd rózsaszín krepp papírba a kutyát és legyen az a csokrod. Akkor biztos beengedik. És tanítsd be arra, hogy az "akarod-e" után vakkantson!

2015. máj. 7. 16:11
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Csak ha varratsz neki nyoszolyólány ruhát, vagy ha kan akkor egy kicsi öltönyt...

Jézus ereje, asszony...

2015. máj. 7. 16:14
 13/23 A kérdező kommentje:
Miért baj, ha nem földhözragadt gondolkodásom van? Hogy is értenétek!
2015. máj. 7. 16:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Érettségi szünet van, mi?

Jó is az a sok szabadidő. Inkább húzzál, aztán kérj anyádtól egy ötszázast fagyira, legyél friss levegőn, az oxigénhiány máris látszik az agyadon...

2015. máj. 7. 16:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
igen, terhes vagy
2015. máj. 7. 16:25
 16/23 anonim válasza:
100%

Kutyát (vagy kutyának titulált állatot) nem szoktak beengedni a templomokban, bár más állatot se.

Tehát ha egyszer ebben a helyzetbe kerülsz kénytelen leszel majd a jövendő férjedre figyelni a szertartás alatt.

2015. máj. 7. 16:27
 17/23 anonim ***** válasza:
77%
nem kell ahhoz megnyilvánulni egy helyen, ahhoz hogy valakivel sokáig légy, hála Istennek, én ezt nem kajálom be xd
2015. máj. 7. 16:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A párod is pont olyan lehet, mint te, ha el mer venni téged feleségül! Pfff....
2015. máj. 7. 16:31
 19/23 anonim válasza:
a földhözragadt gondolkodás és az elmebaj között van különbség... Véletlenül se hidd, hogy te attól különb vagy bárkinél is, mert Paris Hiltont akarsz játszani kutyával a hónod alatt! De különben meg nyugodtan csinálj hülyét magadból. Nekem is folyton a seggemben lóg a kutyám, de van egy bizonyos határ... A temetéseden is szeretnéd, ha ott lenne majd egy kutya, aki lehugyozza a koporsódat?
2015. máj. 7. 16:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Mért veszik olyan sokan komolyan ezt a kérdést? "Humor" kategóriában van... Egyébként meg nem is vicces, szóval nem értem mit keress itt.
2015. máj. 7. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!