Úgy érzem nincs értelme az életnek így, hogy vasárnap a boltok nem nyitnak ki, nem tudom kibírni, vélemények?
"Áldás legyen Harrach Péter minden mosolyán"
"Legyen Hoffman Rózsa szeretve egy nyoszolyán"
Ezen besírtam :D
"De nekem frissen felvágott Tescós parizel kell."
Teszkós parizert CSAK az Aldiból!
Ha már ilyen komoly a kérdés, akkor nekem ez jut eszembe róla:
Egy csinos fiatal lány telt, és fuhából kibuggyanó keblekkel, karcsú derékkal bemegy az élelmiszer boltba. A férfi árústól kér harminc deka parízert. Mire a férfi nyálcsorgatva felteszi a parizert a szeletelő gépre és elkezdi tologatni kézzel, , miközben a hőlgy bájait csodálja egyre inkább bele feledkezve a látványba. Közben felteszi a kérdést, hogy hölgyem, lehet 10 dekával több?
Lehetni lehet, ha nem zavarja, hogy percek óta már a karját szeleteli.
A másik parízer boltos már kicsit durvább, de megpróbálom finoman.
A srác bemegy a boltba ahol a pult mögött fiatal csinos eladó lány szolgál ki. megkérdezi a srácot, mit szeretne?
A fiú csak nézi és nézi, majd megszólal. Most én speciel most így ahogy önt elnézem, most ..szni szeretnék, de ha ad nekem 20 deka parizert, az is megfelel.
Ja, és ezek általában munkanapokon, munkahelyről suliból hazafelé menet történnek, nem vasárnapokon, mert akkor ott a család és akkor ..tegye a dolgát ilyen dolgokban is mindenki otthon. :))
Megértelek kedves kérdező én is mindig vasárnap vásároltam, mégpedig hajnali háromkor, így dupla hiányom van.
Elvonási tüneteim vannak, olyan erősek, hogy a cigiről, vagy a heroinról való leszokás kismiska ehhez.
Vannak ötleteim.
1 Agyonverjük a biztonsági őröket és betörünk vasárnap a boltokba. Ilyenkor az az előny is fennáll, hogy minden ingyenes, hiszen a pénztárak nem üzemelnek.
2 Tömegtüntetést szervezünk és a demonstráció keretén belül követeljük a boltok kinyitását, aki elénk áll, azt agyonverjük.
3 A parlamentben azokat verjük agyon, akik a törvényt megszavazták.
4 Agyonverjük magunkat és akkor nem kell vásárolni, se vasárnap, se hétköznap.
5 Nem verünk agyon senkit (fura egy ötlet...) csak éppen nem vásárolunk hétköznap, így kénytelenek lennének kinyitni a boltokat vasárnap, ha eladni akarnak, márpedig mindenki azt akar.
6 Megszokjuk a változást, meg a zöld 'palizert' és leszokunk a vasárnapi kéjekről, cserébe rászokunk a drogokra és az alkoholra, mert a csehók viszont nyitva vannak.
7 Felgyújtjuk a templomokat és agyonverjük a papokat, mert lehet, hogy közük van hozzá.
8 Agyonverjük a zsidókat, mert ez így szokás már kétezer éve, ha valami probléma van, őket mindig lehet okolni
9 Agyonverjük azt, aki azt mondja, hogy nem kell agyonverni senkit, a többin ráérünk utána gondolkodni.
10 Ezentúl Bérescseppet szedünk, mert az mindenre megoldás. Így agyonverhetjük azt, aki nem szed.
11 Felvesszük az Iszlám vallást, mert az kitér erre is, azt mondja, hogy 'legyen meg Allah akarata' (agyonverjük azokat, akik nem veszik fel)
12 Ezt már csak azért írom, hogy ki legyen a 12 pont, szóval bárhogyan is határozzunk, verjük agyon azt, aki nem csatlakozik hozzánk.
(13 szorgalmi extra pont. Verjük agyon azt, aki nem nevetett ennyi marhaságon...)
((bár van, amit komolyan gondoltam))
Bocsánat, az előbbi pontokból kimaradt, hogy:
Verjük agyon a boltosokat és akkor a hét többi napján sem tudnak minket kizsigerelni, kifosztani, így gazdagok leszünk.
Ezt valahová be kellene suvasztani.
Ezzz naggyon jó volt! :)))
"13 szorgalmi extra pont.
Verjük agyon azt, aki nem nevetett ennyi marhaságon...)"
Jelentem, én nevettem végig! :D
Most nézem hogy vasárnap nyitva van valami romaniá nevű Magyar tartományban a bolt, s ott van Tescós szalámi, vas'rnap megyek romaniába. Bár már annyi kokaint beszívtam, nem lenne egészséges vezetni, de MINDENT a tescós parizerért!!
MEGMENEKÜLT AZ ÉLETEM!!!!!!! ERDÉLY, SZERETLEK <3, bár eddig is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!