Szerintetek viccesek Dancsó Péter videói?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 19:19
21/32 anonim válasza:
nekem tetszik ahogy bemutatja a magyar filmipart és az hogy iróniával kritizál, amit nem mindenki ért meg
22/32 anonim válasza:
szerintem vicces, ha szomorú vagyok mindig az ő videóit nézem, hogy feldobjon kicsit :)
23/32 Kiss Panna29 válasza:
Szerintem vicces,én mindig sokat röhögök rajtuk..meg rajta is :D
24/32 anonim válasza:
Szerintem jó humora van, de miért pontoztázok le azt aki nem ócsárolja? Nem értem:D
25/32 anonim válasza:
én hangulatomtól függően nevetek rajta
ha szomorú vagyok vagy mérges akkor azon gondolkodom miért csinál magából ekkora hülyét
amikor jó kedvem van akkor vagy mosolygok rajta vagy nevetek :))
26/32 anonim válasza:
Nem igazán, de van amelyik igen. Pl. a filmekről szakszerűen azok igen.
27/32 Lovely2002 válasza:
Dancsó Péter megengedte hogy ilyet kérdezz????? Hogy mered feltételezni hogy nem vicces? Egyszerű erre a válasz: Margarete
28/32 anonim válasza:
Szerintem viccesek (visszatero felveteleket) :D
29/32 anonim válasza:
Szerintem vicces,főleg a szakszerűen szériát szeretem,Persze vannak videói, amelyek gyengébbek,de hát ki tökéletes? Szerintem jó fej és szuper videjós :D
30/32 anonim válasza:
A régiek igen, az újak nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!