Szerintetek viccesek Dancsó Péter videói?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 19:19
2/32 A kérdező kommentje:
és miért? (csak érdeklődöm)
2015. ápr. 15. 19:39
4/32 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 15. 19:56
5/32 anonim válasza:
Nem. Nem tudom, miért, csak nem tudok rajta nevetni.
6/32 A kérdező kommentje:
na akkor nem csak én vagyok így vele...
2015. ápr. 15. 21:24
7/32 anonim válasza:
Szerintem viccesek. (Kredenc) Mindig őt nézem, ha nincs jobb dolgom. ( Kredenc)
8/32 anonim válasza:
néhány filmesen röhögtem (de csak egyszer viccesek, azt nem értem aki sokszor megnézi és sokadszorra is röhög rajta)
9/32 anonim válasza:
Némelyik megmosolyogtató, de csak egyszer. Nem igazán tudom magam rávenni, hogy bármit is megnézzek tőle kétszer. Amikor mutatták, hogy van ő, és csinálja amit csinál, pár videó egész jó volt, de mikor elkezdtem rendszeresebben nézni, végül inkább hagytam. Nem azt mondom, hogy rossz, csak túl sok olcsó poént használ, amit bárhol megnézhetnék, meghallgathatnék, de minek...
10/32 anonim válasza:
Szerintem nagyon vicces, nekem nagyon tetszik a humora, de persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek kell tetszenie. (de azért nem véletlen az a 300.000 feliratkozó) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!