A birkák mit számolnak, ha elakarnak aludni?
Figyelt kérdés
Zulu, bari, Marilyn2015. febr. 10. 16:53
1/12 A kérdező kommentje:
én ezeket tartom lehetségesnek
2015. febr. 10. 16:55
2/12 anonim válasza:
Azt számolják hogy Dancsó hányszor tudja átugrani a kerítést.
3/12 A kérdező kommentje:
Ezt elég viccesen képzeltem el... :)
2015. febr. 10. 16:59
5/12 anonim válasza:
Ők azt számolják, hogy mekkora a háromszög szárainak dőlészöge
6/12 anonim válasza:
érdekes hogy 11 évesen Dancsót bézel. Korán kezded cicus.
9/f
7/12 A kérdező kommentje:
Ne cicusozz pls, mert ahogy a kicsik mondják (mintha olyan nagy lennék) : oda rúgok ahol fáj
2015. febr. 10. 19:09
8/12 anonim válasza:
Azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik azt számolják, hogy hány ember számolja azokat a bárányokat, akik ugrálnak! ^^
9/12 A kérdező kommentje:
wow ez igen, lehetséges (előző)
2015. febr. 10. 19:44
10/12 anonim válasza:
Én viszont azt tartom lehetségesnek, hogy elalvás előtt azt számolgatják a bárányok, hogy a Forma-1-es autó hány ezres fordulaton pörög, mert őket nem hagyja nyugodni a felfedezés, ahogy engem se, hogy a fizika tankönyvben a szerzőknek volt merszük egy AutoGP (korábban A1 GP, ahogy nektek tetszik) versenyszemély gépjármű alá oda merték írni, hogy a Forma-1-es autók akár 270km/h-s sebességgel is tudnak haladni.
Nem szokásom okoskodni, főleg fizikából nem (nem is értek egy mukkot se belőle). De ami sok az sok! De hogy volt merszük erre?!
#RespectFizika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!