Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » írsz nekem vicces tanáros...

írsz nekem vicces tanáros történeteket?

Figyelt kérdés
írj is ám
2010. febr. 19. 12:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%

nekünk az igazgató az énektanárunk.1-szer az egyik gyerek ásított,erre ő:látom a szaros gatyádatxD

ja + a matektanár:valaki tüsszentett,erre elkezd ordibálni hogy mért kell főműsoridőben,meghogy mért kell titeket mindig exkluzálni

megkérdeztük az angoltanártól,mit jelent,azt mondta hogy kizárni,erre mondom hogy azt se tudja mit jelent csak okosnak hiszi magát ha cifra szavakat használ:D

2010. márc. 13. 23:08
 22/31 anonim ***** válasza:
72%

Egyik nap a barátnőmmel az osztálytól pár méterre beszélgettünk és bőszen szidtam a tanárt.Hogy milyen igazságtalan,a szeme se áll jól..stb.

A barátnőm arckifejezése hirtelen megváltozott.És a fejem fölé, pontosabban MÖGÉM nézett.Erre én is megfordultam.Nah és ki volt mögöttem ha nem a mi szeretett Töri tanárunk?...

2010. márc. 14. 10:34
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Még ált. suliban 4.-es voltam,becsengetés előtt álltunk a folyosón, mert vártuk az angoltanárt, egy kis idő múlva kijött pár 7.-es, hülyeségből elkezdett bunyózni az egyik egy fiú oszttársammal, már éppen mögötte volt, és a két kezét húzta úgy, h a jobb kezét balra, a balt jobbra, amikor kijött az ofőnk (pont velük szembe volt az osztályunk), ott állt karbatett kézzel, kaánul mosolygott, én odasúgtam az oszttársamnak, h "Hé! Tamás bá figyel, hagyd abba!", de nem hallotta, a tanár kicsivel közelebb ment, majd megszólalt: Fiúk, beállhatok én is?, mire a 7.-es fiú lkezdte ölelgetni az oszttársamat, emg ráhajtotta a fejét a fejére. xD
2010. márc. 14. 11:25
 24/31 anonim ***** válasza:
94%
Az egyik haveromnak az egyik tanár 2 1est is adott a matektanár, óra után kimentünk a folyosóra és ott szidta a tanárt egyszer azt mondja "faszom a szájába annak a büdös kvának!" hátranézünk, ott a tanár. Ott mosolygunk rá ő meg "mit röhögtök?"az volt a szerencsénk, hogy tök süket, pedig ott volt fél méterre ×D
2010. márc. 14. 12:51
 25/31 anonim ***** válasza:
73%
Egyik oszitársam még 5-ben matek óra előtt ráköpött totál a tanári székre.Becsöngettek . Bejött a tanár , beleült a nyálba és mindenki elkezdett röhögni ő meg nem értette mért. Azt fel akart álni,de mivel öreg volt csak úgy tudott felálni h a kezével segíttette és az egész keze nyálas lett.:D
2010. márc. 14. 12:59
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Katolikus gimibe jártam, éppen hittanóra következett, a pappal. Előtte szünetben a fiúk kicsit megvadultak, és az egyik a nyakába vette a másikat, így mentek körbe-körbe az osztályban. A tanári asztalnál megbillentek, így a felül lévő négykézlábra esett az asztalra, a másik fiú fejével a combja között. Ebben a pillanatban lépett be az atya...

Nagy röhögés lett a dolog vége, atya edzett volt már a hülyeségeinkre :)

2010. márc. 21. 18:45
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi régen összeköpködtük a teremajto kilincsét hogy a biosz tanárt megszivassuuk...

Na igen rosszul sült el a dolog..mert a tanár kérte az egyik fiut.--Petikém,nyiss ajtot..

-.-"

a másik...elektrotechnika órán a srácok felgyujtották a padot...erre a tanár annyit mondott pszt!halkabban--ugyan ez a tanár..röpdogánál...ö ajánlotta hogy használjuk a füzetet és a könyvet a doga irásához..

jo ötlet volt-nyilt puskázás..no igen de igy se lett egy 5ös-se az röpdoánál:DD..Erre beszol..fafejüek!Puskázni sem tudtok...érettségire tanulni fogtok?,.:DD

2010. márc. 24. 12:27
 28/31 anonim ***** válasza:
Nemrég volt egy olyan hogy nagyon az asztal szélén volt a szappan azt leesett. A tanár meg mondta hogy álljon fel az, aki kiburította aztán nem állt föl senki sem. Aztán éppen mentünk volna valahova, és mondja hogy addig nem megyünk el, amig föl nem áll valaki. Az egyik haverom egyszer csak fölállt, persze nem ő volt, aztán kivitte az ellenőrzőjét, beírt neki majdnem a tanár, de legalább mehettünk el.(folyékony szappan de nem sok folyt ki)
2010. jún. 5. 15:16
 29/31 anonim ***** válasza:

egyik volt évfolyamtársam gyűlölte a magyar tanárt.Mindig kiakasztotta valahogy..Aztán egyszer elege lett a tanárnak,óraközben leült a székére hisztizni,majd közölte a taggal,hogy "Húzzál fel az igazgatóiba"xDD

Gyerek odament,megfogta székestül a tanárt és elkezdte húzni :DDDDDD

Azóta kirúgták a srácot:(

2011. febr. 12. 08:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Véletlen a dirit köptem le. XD
2011. febr. 13. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!