Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » írsz nekem vicces tanáros...

írsz nekem vicces tanáros történeteket?

Figyelt kérdés
írj is ám
2010. febr. 19. 12:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

ezek a történetek tök jók.. :D:D:DDD

nálunk csak ilyen gyengébbek voltak.

pl.: egyik reggel a mi osztálytermünkben volt a női mosdóbol leszerelt tükör ( nem volt nagy kb mint egy A4-es lap..) és az első óráról késett a tanár.a fiuk meg odaálltak az ajtó elé fejmagassághoz tartva a tükröt..és amikor bejött a tanár megijedt...xDDD pedig csak a saját tükörképét látta...:D

meg olyan is volt nálunk hogy etika órán ( nálunk az etika tök uncsi ... mindig viszünk etikára kaját mert nem veszi észre a tanár..) szval mindenki (1-2 ember kivételével a 30 fős osztályból) hajtogatott magának papírrepülőt és amikor a tanár a táblára irt mindenki eldobta a repcsijét..:D:DxD tök jól nézett ki... mint kb egy világháború.. :D:DD és az egyik repcsi pont a tanár seggét találta el :DDDDD hátranézett és elkezdett kiabálni h ki volt az .. de azt mi sem tudtuk :DxD

2010. febr. 21. 18:56
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

ezek qurvajók.:P

nekem meséltek egy olyat h a tanár mondta h ultima bancă afară (=utolsó pad ki; csak románul jobban kijön) s a padot kidobták az ablakon.:))

2010. márc. 1. 18:22
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

Nem nagyon jutnak eszembe olyan viccesek, de az irodalom és a töri tanárunk jófej (Y) olyan szövegeik vannak ×D

Pl. az egyik osztálytársam nagyon megvolt fázva a töritanárom elkezdi "Sokáig tart még megfulladsz? zavarod az órát" :D. Az irodalom tanárom mindig amikor valaki beszél azt mondja "Héé..nem a zsibvásárban vagyunk":D meg volt olyan is, hogy mindenki ásítozott egész órán és elkezdi "Na jólvan elég volt, legközelebb hozok perecet és így dobálom a szátokba, mint a kis vízilovaknak" :D

2010. márc. 10. 17:20
 14/31 anonim ***** válasza:
95%
Magyar órán hátul elkezdtek pókerezni, már játszottak egy ideje, mire mondja a tanárnő: "Osztasz nekem is?".
2010. márc. 12. 08:25
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az volt h a fizika tanárnak volt ez a szlogenje:" innentől nyalom az utatat a Dunáig ha ez..." és mondott valami anyagot és mondta, hogy ez az anyag olyan színű, mint az XY pólója és ő előről lilának látta de az rózsaszín volt, és mi mondtuk neki, hogy de ez rózsaszíín és mondta, hogy" innentől nyalom az utata a Dunáig, ha az a póló rózsaszín", odament, megnézte és a póló tényleg rózsaszín volt. Mi mondtuk a tanárnak, hogy rajta és úgy elvörösödött.:D
2010. márc. 13. 20:27
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Spanyolórán egy képről kellett beszélnünk. A tanárunk egy spanyol nő, aki egy szót se tud magyarul. :D Mi elneveztük a képen lévő nőt Marikának. Mikor mondtuk a tanárnak,hogy "Me llamo Marika." vagyis az én nevem Marika, akkor a tanár nagyon furán és döbbentem nézett, mert kiderült, hogy a Marika spanyolul azt jelenti,hogy homoszexuális :D :D :D
2010. márc. 13. 20:35
 17/31 anonim ***** válasza:
94%
Egy másik sztori: Törióra közepén egy gyerek kinyitja az ablakot. Meszólal a tanár: "Lacikám,máris mész?" :D
2010. márc. 13. 20:39
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Töri órán a tanár magyaráz valamit és Jancsika egy nagyon fingot és erre a tanár hozzá vágott egy krétát és ki rohan a fiú azzal hogy MEGJÖTT!xDJobbat nem tudtam:D
2010. márc. 13. 20:42
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ex-magyartanárom szavajárása: Úgy váglak nyakon,hogy elönt a takony. :D
2010. márc. 13. 20:42
 20/31 anonim ***** válasza:
85%
Általánosban egy gyereket akartam leköpni, de véletlen az igazgató bácsit találtam el. És az igen csak slejmes volt. Mondta ám a diri hogy: AZ ELLENŐRZŐDET!!!
2010. márc. 13. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!