középsuliban mikor 10es voltam a srácok azt mondogatták nekem hogy fehérmáju vagyok...gözöm nem volt rola akkor hogy mit jelent..
épp töri oránk kezdödött imádtuk a töri tanárt jo fej volt...megkérdeztem hangosan hogy mit jelent a szó...jött a válasz hogy inkább nem mondaná..de erösködtem és elmondta röviden tömören ..az egész osztály rajtam nevetett...arrol nem is beszélve hogy a melletünk lévö teremben pedig egy fiu osztály volt ...-.-'
2010. febr. 19. 12:41
2/31 anonim válasza:
Alsó tagozatos voltam, és észrevettem, hogy az otthoni csörgőóránk úgy csörög, mint az óra végét jelző csengő az iskolában. Nosza bevittem az órát, bállítottam tíz perccel az óra vége ELÉ, becsomagoltam egy törölközőbe, beraktam a szekrénybe. Tényleg megszólalt tíz perccel óra előtt.
A tanerő felkapta a naplót és elviharzott... csak sajnos arra nem számítottam, ha beér a tanáriba, fel fog neki tűnni, hogy hol a többi tanár.. Persze visszajött és megkérdezte mi volt ez, és ki volt. Felálltam, hogy én. (égett az arcom). De nem szidott le, csak anyukámnak megemlítette, hogy valószínűleg meg fogom állni a helyem az életben :)))
2010. febr. 19. 12:56
3/31 anonim válasza:
Utolsó, ez nagyon funny :)
Oszt. társam a táblánál rajzolt (geometria óra) táblavonalzóval, mire mondta a tanár, hogy: - Nem kell, jó lesz szabad kézzel is. Erre a srác larakta a krétát és az ujjával húzta a vonalat a vonalzó mellett :)
2010. febr. 19. 13:20
4/31 anonim válasza:
Még 7.-esek voltunk, mikor az egyik osztálytársam a merőlegest, két egyenes vonalzóval akarta megrajzolni. A tanár meg rákiabált: "XY, eltöröm a fejeden a vonalzót!!" :D
2010. febr. 19. 13:37
5/31 anonim válasza:
középiskola 2. vagy 3. már pontosan nem emlékszem. az irodalom órák nálunk elég harmadlagosan voltak. ( szar volt a tanár, már haza se hordtuk a cuccot, mert felesleges volt) A tanárunk beteg lett és helyetessítő jött be. Elkezdte az órát mondta, hogy vegyük elő a szöveggyűjteményt. Erre felálltunk mind a harmincan, odasétáltunk a szekrényhez, és mindenki elővette onnan a könyvet. A tanár kiakadt, hogy hogy lehet ez. Persze utána még voltak veszekedések valaki megdobta krétával amig háttal volt, az óra végére odáig fajult a dolog, hogy a tanár közölte, hogy nem mehetünk haza amig el nem mondjuk, hogy ki dobta meg. Kicsöngetés után 15 perccel még ott ültünk, mi halkan röhögtünk, a tanár meg majd szétrobban. Egyik oszt. társam ekkor felállt, közölte, hogy ő meg nem mondja ugyan ki volt, de itta az ellenőrzője, írjon be ha akar, de ő megy haza. Ezután még felálltak 4-en ugyanilyen indokkal, a tanár meg vörös arccl kiment, az ellenőrzőkkel, amibe persze beírt.
2010. febr. 19. 13:45
6/31 anonim válasza:
tegnap a tanári székbe elrejtettünk egy gombos tűt.a tanár persze szép nyugisan leült, de mint aki nagyon kemény...ráült a tűre és hirtelen felállt.mindenki kacagott csak a tanár nem és senki sem tudta hogy ki volt...(persze csak mi)az egyik osztálytársam elhitette vele hogy ő volt és akkor azt mondta h jó akkor ülj le nincs belőle semmi...
2010. febr. 19. 14:11
7/31 anonim válasza:
ezek nagyon jók xD
nálunk is voltak ilyenek csak lájtosabbak xD
irodalom órán tanárunk feláll, megy a padsorok között elbotlik egy táskában elkezdi "öljél meg"xD
ugyanez a tanár ha kiborul ilyeneket mond hogy "megölöm mind megölöm", "megölöm mindet", "ne köhögjél inkább tanulj" :D de azért szeretjük :D
töritanárunk meg régen dogaírás közben mindig kiment az osztályból :D
2010. febr. 19. 14:31
8/31 anonim válasza:
hittantanárom mindig hurkával kolbásszal és szalonnával jött órát tartani, mondta pl. jogy most imádkozzunk magunkban egy miatyánkor és addig ő felszeletelte a szallonát. utána ugye elkezdett maghyarázni egyik kezébe a kés a másikba a szalonna és egyszer a nagy magyarázat közbe kicsúszott a kezéből és az egyik buta liba hajában kötött ki, akinek a szülei ezért kirúgatták a tanárt. :( pedig tök jó fej volt, vicces...
2010. febr. 19. 15:03
9/31 anonim válasza:
Az egyik gyerek engedély nélkül hátraült. A fizika tanár észrevet6te és kihúzta alóla a széket. Előre vitte és letette a tanári asztal mellé. Fél perc múlvca az osztálytársak adtak neki egy másik széket, azt is elvette. Előlről kezdték adogatni hátra a széket. 6 széket húzott ki alóla.
2010. febr. 20. 13:55
10/31 A kérdező kommentje:
Nagyon ókat írtok :D Nekünk az volt a múltkor,h a tanár megy írnia táblához, mi meg nevettünk beszéltünk hangosan, és erre a táblától egy nagy fing jött. Mindenki tudta hogy a tanár volt az persze. De nem akartuk elhinni,amig a hátra nem jött a szaga. És az 1. padban ülők (szagénykék :S) mondták hogy tényleg ő volt. Olyan büds volt, hogy már hányást büfögtem,felfordult a gyomrom,mert persze h pont ezen az orán kellet zabálnom :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!