Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Processzor hűtés így jó?

Bopefe kérdése:

Processzor hűtés így jó?

Figyelt kérdés
Vettem egy Intel Core i7 5960X Extreme Edition 8 magos procit és egy Cooler Master vízhűtést hozzá.Összeszereléskor nem volt hűtőpasztám,ezért egy szelet gépsonkát méretre vágtam és azt tettem a proci és a hűtő közé.Eddig semmi gond(most is a szóbanforgó gépről írok),de később nem lehet valami gond belőle?

2015. márc. 31. 23:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kérdés:ha olyan mustárt teszek a procira ami több mint 8 magos,akkor nem lehet,hogy túlhúzom és tönkremegy?

Sajnos a sonka szerintem is kezd kiszáradni,mert ha a Crysis 3-at és a Metro 2033-at tolom ultra beállításokkal,érezni a lakásban valami grill szagot.

2015. ápr. 1. 14:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Olyankor érdemes megfordítani a sonkát, hogy mindkét oldala átsüljön.
2015. ápr. 1. 14:15
 13/14 Wadmalac ***** válasza:

"ha olyan mustárt teszek a procira ami több mint 8 magos,akkor nem lehet,hogy túlhúzom és tönkremegy?"

Sokkal kisebb katasztrófa, mintha a síkosító helyett vetnéd be véletlenül.

2015. ápr. 1. 14:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a melegtől sírni kezd, csak szólj rá, hogy "Sean Connery!"
2015. ápr. 1. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!