Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudom kikapcsolni a...

Hol tudom kikapcsolni a processzor Throttling-ot? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy intel q9650 4 magos processzorom, és egy gigabyte r7 260x vga. A hiba az, hogy játék közben egyszer csak elfeketedik a képernyő, majd visszajön és onnantól fogva laggol a játék, hiába indítom újra a játékot akkor is szaggat, csak a gép újraindítása után szűnik meg a játék szaggatása és egy idő után jön újra elő...

Én arra gyanakszok, hogy a processzor Throttling-ol, játék közben a hőmérséklete: cpu: max. 66c, vga: max. 46c.

Azt szeretném kideríteni, hogy valóban a proci csinálja-e, ehhez ki kellene kapcsolnom a Throttling-ot és megnézni, hogy úgy is előjön a a probléma. Kerestem már a biosban ezt a beállítást, de találtam. Hol lehet ezt megtalálni?

2015. márc. 20. 14:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Inkább úgy tűnik, mintha a video driver TDR-ezne. Nézz be az eseménynaplóba, hogy látsz-e ilyen hibákat.
2015. márc. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!