Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell kikapcsolni egy 2...

Hogy kell kikapcsolni egy 2 magos processzoron az 1-ik magot?

Figyelt kérdés
mert egy csomó régi játék begyorsul és ezzel állítólag orvosolni lehet ezt a problémát.

2013. febr. 22. 19:04
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

ACC támogatással rendelkező AMD -s alaplapon van rá lehetőség. Intel esetében nem tudom, nem hallottam még róla, de ettől lehet hogy annál van.

Mondjuk értelme nincs piszkálni egyiken se, pár sz*r poros játék kedvéért, hogy 10 -el nagyobb legyen az FPS -ed.

2013. febr. 22. 19:13
 2/6 A kérdező kommentje:
nem lesz kevesebb fps hanem teljesen játszhatatlnan lesz egy csomó játék mert legtöbbnél felgyorsul az idő, de a cod2-nél annyi bug lesz benne hogy az orsosz pályákon nem enged tovvábbjutni se.
2013. febr. 22. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:
BIOS-ban pl nem lehet?
2013. febr. 22. 20:17
 4/6 P.O.C. ***** válasza:

".. a cod2-nél annyi bug lesz benne hogy az orsosz pályákon nem enged tovvábbjutni se..."

A régi gépemen (2 magos Intel Core 2 Duo) és az új gépemen (4 magos Intel Core i5) nem volt soha semmi bajom a COD2 -vel, pedig a legkülönfélébb rendszerek alatt (XP, Vista, 7) játszottam unásig a single és multiplayer részét egyaránt.

Szerintem a problémád nincs összefüggésben a multi core processzorokkal.

2013. febr. 22. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Fogj 2 akkut és kösd össze. Akkor lesz 24 V od. Ezt tedd rá a proci táp kábeljére. kb. 3-10 sec ig és akkor magától leáll és csak egy fog működni.

Ha meg újra kell a többi akkor vársz fél órát, hogy következő bekapcsolásnál újraindítsa a többi magot is.

(Legalábbis nekem és még 3-4 haveromnak így mindig működött)

2013. febr. 22. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Crrl alt delete---->folyamatok---->jobb egérgomb az adott játékra--->affinitás beállítása---->kikapcsoljuk az 1.cpu-t

Megoldottam, de kösz a sok hülyeséget, tényleg.

2013. márc. 2. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!