Hogyan kell főzni a jégkását?
Tuti recept:
Ugyanúgy kell, mint a sima kását, csak mindenféle gabona helyett jeget kell belerakni. 10 perc elég is neki (de max közepes lángon, mert odakap). Igény szerint ételszínezéket is rakhatsz bele (attól olyan lesz, mint a bolti).
A kérdés nem teljesen hülyeség, van benne valami.. Leírom az én receptemet, amiben többek közt a főzés is benne van:
A cukorból és a vízből készíts szirupot. Öntsd össze őket, majd lassú tűzön kezdd el forralni, ha már forr, zárd el alatta a gázt. Add a sziruphoz a két citrom levét, majd tedd félre. A gyümölcsöket turmixold pépesre, majd add hozzá a citromos sziruphoz. Ha ezzel is megvagy, egy alkalmas edényben tedd a fagyasztóba a készítményt, majd egy óra múlva keverd át, hogy ne fagyjon meg teljesen.
Ezt követően félóránként ismét végezd el ezt a műveletet, egészen addig, amíg teljesen kásás nem lesz. Ha elérted a megfelelő állapotot, fogyaszthatod is.
Köszönjük Emese!
..."Kategória: Egyéb kérdések » Humor"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!