Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vicces sztorik?

Vicces sztorik?

Figyelt kérdés
Cikis, vicces, durva jöhetnek!
2010. febr. 11. 16:27
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

Xy megszólal:

-az agyam 80% okosság és 20% perverzió

*mindenki egyszerre*

-inkább fordítva!

2019. dec. 9. 12:19
 42/56 anonim ***** válasza:

Fiuk nálunk is telefonbetyárkodtak

És lakatos néven bejelentkeztek 5 főre asztalt foglaltak egy pestu étteremben

Egyszer sapkámróo leesett a bojt és itt vlt a fube

2020. márc. 3. 21:59
 43/56 anonim ***** válasza:

Tanárnőnk mondta hogy majd egyik órán elmegyünk az erdőbe a határhoz majd elmentünk a kulturhoz az "ostffyasszonyfai nagyerdőbe"

(Aki nem érti irja meg)

Ma épp előhozta higy rétre megyünk majd egyik órán és szünetben azt beszéltük mindenki az "ostffyasszonyfai nagyerdőre" gindolt

2020. márc. 12. 13:50
 44/56 anonim ***** válasza:

A félholt beszólásaim:

Lajhár laci

Most nézd ki!

Nézd ki a semmit

Fiamat pirhamra értettem😂

Meg ezt anya mesépte higy álmomban azt mondtam:lehozom neked a csillagokat😁,meg hogy anya itt bent van a kion,-nincs kicsim este van

-ja,akkor jó

Pill folytatom

2020. máj. 8. 22:51
 45/56 anonim ***** válasza:

Misd meg a vizet

Tárd be az ajtót

Pap ritát paprikára értettem

Meg a tanár a class roomba kuldte a házit és azóta sem jottem rá mi volt oda irva de én VECKÓ-nak olvastam😂😂😂😂

Neg valamért a tabletem akárkit felhivok annak ismeretlent ir ki és a telomon a google forditoba beutottem jonapot ,felhivtam a tabletrol anyát és odatettem a telefont és akkor benyomtam a "hangoztatót" és azon az érdekes hangon ugye,mindta jó-na-pot

Anya meg megijedt és kinyomta😂

Meg hulyes3gbol mondtam hog, visszaigazolja a kezét

2020. máj. 8. 22:56
 46/56 anonim ***** válasza:

+ha olyan étel van szólj hogy ne pislogjsk

Meg matekból tanultuk a lap átlöt és feludézte a tánár hogy akkor is lapát lónak értettük😂

2020. máj. 8. 22:59
 47/56 anonim ***** válasza:

Filcturostáskalétezikjegyzetfuzet

Barchobáztunk ês én Mary Jane Watsonra gondoltam ,anya meg találgat,de már félig aludt "má mentek a hercegnők szüretre" (egyszer álmába ezt mondta)és kérdezte akkora mint a jegyzetfüzet?

-nem

Akkora mint a túróstáska

😂

Akkora mint a filcek?

,létezik?

-nem

Én?

😂😂😂😂😂

2020. máj. 8. 23:04
 48/56 anonim ***** válasza:

Meg videochateltünk és a tömeg miatt sipoló hang volt és azt mindta a tanár hogy ezek ufók gyerekek mondják hogy micsodát tanulnak ezek melléknévi igenév.

.nem halljátok? ezt mondják

Szánkóval mentünk és egy kis dombon majdnem nekimentunk a kapunak

Meg a nagy dombon majd elmentünk az ut végéig meg a belső dombon az alsóban lyukas órán majdnem nekimentunk a tanárbak,meg csak száuldoztunk,és olyan csuszos volt hogy a keritést kellett fognunk nehogy leesunk

Meg egyszer ugy esett ki a fogam hogy rám köptek én meg a függönybe toroltem az arcom és kiesett😂😂😂

2020. máj. 8. 23:10
 49/56 anonim ***** válasza:

Meg mindig a csipetcsapattal meg aza tenisz pingpong vagy nem is tuodm. Minek nevezzem játszottunk mondjuk ez csak széo emlék ,ipiapacs,stoppolós,és mindegy

Kinn twniszeztunk egyszer csak mintha hordóbol ontenék esett az eso a semmibol mindenki menekult és 10-20 perc mulva jottunk ra,kinn hagytuk a radiót

2020. máj. 8. 23:14
 50/56 anonim ***** válasza:
Meg jott be egy 8as hogy menjenek a marcius 15os probások az 5.be mi maradtunk aztan jott be a tanár,hogy tudtam hogy maradt itt valaki,mi csak lestunk magyarazzuk hogy azt mondták a probások menjenek visszafele is ezt mondtuk aztán mondja az egyik 8.as hogy jo akkor nem csak én vagyok hulye,nem hitték el nekunk
2020. máj. 8. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!