Vicces sztorik?
mikor voltam pesten beiratkozason a petrikbe anyaval:
*nagyon kellet pisilnom*
En: anya mindjart jovok elmegyek wcre
Anya: oke siess vissza mert mindjart mi jovunk!
*nagyba futok mert mar amikor elindultunk szekszardrol akkor kellet pisilnom:D:D:*
es nem neztem hogy melyik wc be megyek be es eskuszom hogy veletlenul a ferfibe mentem be .. mindegy leszartam mert pisilnem kellet volna:DDD
bementem a wcbe becsuktam az ajtot es hallom hogy valaki mas is pisil oh mondom biztos neki is kellet:DD
vegeztem es megyek kezet mosni es igy huzom fel a sliccem meg gombolom be a nadragom es felnezek az eggyik tanar all ott:D:D es ah jezusom igy nez ram
Tanar: Te szerintem eltevesztetted a wct
En: oo nem lehet hogy maga volt?
es akkor esett le hogy en aki meg nem is tanulok ott elkezdek vitatkozni a tanarnovelD:D::D
Tanar: nezd meg a tablat wc ajton
En: URISTEN NE TESSEK HARAGUDNI TUDJA MOST JOTTEM BEIRATKOZASRA ES MAR NAGYON KELLET ES NEM FIGYELTEM ODA:(
Tanar megfordul es kimegy:D:D
a leggazabb az egeszbe hogy utana kiderult hogy az a tanar az lesz a tori tanaromD:D:D:
tuti meg volt az elso benyomasuk rolam:(((
En: anya basszus veletlenul a ferfibeee mentem be
Anya: Nembaj kisl :D XDDD
Én a felső tagozat első napján megyek be nagy vidáman. Az egyik tanár megfordul és a fejem leönti kávéval...
Legszívesebben elbújtam vollna a lépcső alá...
Erre mindig emlékezni fogok... Jah és bűzlött a hajam a kávétól ami egyépként cappuccino volt... Huu nem is tudom hogy bírtam ki...
Egyszer osztály kiránduláson ott dumálunk minden (lány vok) a többi csoport szaladgált sötét volt én meg kimegyek nyitom az ajtót és mondom: a jo isten áldjon te hülye és képzeljérek el ki volt az iskola legszigorúbb tanára ráádásul az osztály főnököm mentségére szóljon az egyik lány hozott magassarkut és azt hittén ő égtem nagyon
Itt egy másik szintén osztály kiránduláson barátnőm meséli az elsősnek így démonok stb... Benyit hirtelen az osztály főnököm az elsős meg kiabálja vörös ciklon (vörös hajú a tán nő) ő is meg mi is úgy röhögtün hogy majd fordultunk
Anyukámmal egyszer mentünk ki az épületből és az olyan volt hogy a bőröndök mellet volt az ajtó
Én megyek egyenesen az ajtóhoz (mert közvetlen mellette van) anya meg bekanyarodik a bőröndökhöz
A macskám (nőstény)fenn aludt a tetőn ekko jötz a másik macskám(kandúr)
És sehtettem,eltaláltam mi fog törtrnni
Kinyalta a seggét
Egyébként érzős emver vagyok
Gondolok egy mesére és az holnap pont megy!
Stbm
Sok ilyen van ez érdekes
Hát épp most jöttünk haza a falusi adventi gyertyagyújtásról
Nagyban beszél a lelkész egyszercsak megjelenik egy macska(olyan volt mintha őt js vàrtuk volna csak elkésett)
Aztán mondja egy néni:,
-na megjött a macska is
Nagyon röhögtem
Egyszer csak elfutott közöttünk
"Nyugi,nem röhögök" gondoltam a fejemben
Egy idő után még egyszer elfut vártam hogy vége legyen mert alig birtam röhögés nélkül még mist is röhögök lehet igy nem vicces de ha ott lettetek volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!