Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vicces sztorik?

Vicces sztorik?

Figyelt kérdés
Cikis, vicces, durva jöhetnek!
2010. febr. 11. 16:27
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
75%
én a 12.-en és az utolsón röhögtem a legjobban! majd le esek a székről!!!!!!
2012. okt. 20. 21:50
 32/56 KoviAti ***** válasza:
67%
hétvégi telkünkön voltunk unokatesóimmal. a 11 éves uncsitesóm elég beles, persze hogy tömte magába a sok sütit meg pogácsát. Egyszer annyira megnevtettük h félrenyelt, elkezdett öklendezni szaladt kifelé és kint a veranda előtt hányt. az ajtótól a fűig egy olyan méternyi részt a verandából lehányt. de ez nem minden. a kutya kint aludt az ajtó előtt és ahogy szaladt kifelé kuzinom telibehányta szegény kutyája fejét, azt csak annyi volt a lemosása hogy a fején végighúzta a felmosót xd. először faterom leszidta de pár perc mulva már csak ő is röhögött az egészen.
2012. nov. 5. 19:47
 33/56 kynga0505 válasza:
74%

mikor voltam pesten beiratkozason a petrikbe anyaval:

*nagyon kellet pisilnom*

En: anya mindjart jovok elmegyek wcre

Anya: oke siess vissza mert mindjart mi jovunk!

*nagyba futok mert mar amikor elindultunk szekszardrol akkor kellet pisilnom:D:D:*

es nem neztem hogy melyik wc be megyek be es eskuszom hogy veletlenul a ferfibe mentem be .. mindegy leszartam mert pisilnem kellet volna:DDD

bementem a wcbe becsuktam az ajtot es hallom hogy valaki mas is pisil oh mondom biztos neki is kellet:DD

vegeztem es megyek kezet mosni es igy huzom fel a sliccem meg gombolom be a nadragom es felnezek az eggyik tanar all ott:D:D es ah jezusom igy nez ram

Tanar: Te szerintem eltevesztetted a wct

En: oo nem lehet hogy maga volt?

es akkor esett le hogy en aki meg nem is tanulok ott elkezdek vitatkozni a tanarnovelD:D::D

Tanar: nezd meg a tablat wc ajton

En: URISTEN NE TESSEK HARAGUDNI TUDJA MOST JOTTEM BEIRATKOZASRA ES MAR NAGYON KELLET ES NEM FIGYELTEM ODA:(

Tanar megfordul es kimegy:D:D

a leggazabb az egeszbe hogy utana kiderult hogy az a tanar az lesz a tori tanaromD:D:D:

tuti meg volt az elso benyomasuk rolam:(((

En: anya basszus veletlenul a ferfibeee mentem be

Anya: Nembaj kisl :D XDDD

2013. nov. 23. 22:26
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Én a felső tagozat első napján megyek be nagy vidáman. Az egyik tanár megfordul és a fejem leönti kávéval...

Legszívesebben elbújtam vollna a lépcső alá...

Erre mindig emlékezni fogok... Jah és bűzlött a hajam a kávétól ami egyépként cappuccino volt... Huu nem is tudom hogy bírtam ki...

2014. szept. 20. 17:22
 35/56 anonim válasza:
100%

Egyszer osztály kiránduláson ott dumálunk minden (lány vok) a többi csoport szaladgált sötét volt én meg kimegyek nyitom az ajtót és mondom: a jo isten áldjon te hülye és képzeljérek el ki volt az iskola legszigorúbb tanára ráádásul az osztály főnököm mentségére szóljon az egyik lány hozott magassarkut és azt hittén ő égtem nagyon

Itt egy másik szintén osztály kiránduláson barátnőm meséli az elsősnek így démonok stb... Benyit hirtelen az osztály főnököm az elsős meg kiabálja vörös ciklon (vörös hajú a tán nő) ő is meg mi is úgy röhögtün hogy majd fordultunk

2015. márc. 26. 22:44
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy táborban rám szállt egy bogár és visítottam egy nagxon, és mindenki engem nézett... Elég cili volt XDXDXD
2018. jan. 5. 18:01
 37/56 anonim ***** válasza:

Anyukámmal egyszer mentünk ki az épületből és az olyan volt hogy a bőröndök mellet volt az ajtó

Én megyek egyenesen az ajtóhoz (mert közvetlen mellette van) anya meg bekanyarodik a bőröndökhöz

2019. júl. 1. 14:15
 38/56 anonim ***** válasza:
Egyszer öntöztem és nem jött víz az öntözőből belenézek ott volt egy zacskó benne
2019. júl. 19. 14:41
 39/56 anonim ***** válasza:

A macskám (nőstény)fenn aludt a tetőn ekko jötz a másik macskám(kandúr)

És sehtettem,eltaláltam mi fog törtrnni

Kinyalta a seggét

Egyébként érzős emver vagyok

Gondolok egy mesére és az holnap pont megy!

Stbm

Sok ilyen van ez érdekes

2019. szept. 10. 14:01
 40/56 anonim ***** válasza:

Hát épp most jöttünk haza a falusi adventi gyertyagyújtásról

Nagyban beszél a lelkész egyszercsak megjelenik egy macska(olyan volt mintha őt js vàrtuk volna csak elkésett)

Aztán mondja egy néni:,

-na megjött a macska is

Nagyon röhögtem

Egyszer csak elfutott közöttünk

"Nyugi,nem röhögök" gondoltam a fejemben

Egy idő után még egyszer elfut vártam hogy vége legyen mert alig birtam röhögés nélkül még mist is röhögök lehet igy nem vicces de ha ott lettetek volna....

2019. nov. 30. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!